Згладив конфлікт: Нікіта Добринін повідомив, що офіційно та мирно розлучився з Дашею Квітковою без судів

Український ведучий і блогер Нікіта Добринін повідомив, що офіційно розлучився зі своєю колишньою дружиною Дашею Квітковою. Зірковій парі вдалось врегулювати все мирно

Даша Квіткова та Нікіта Добринін познайомились на телепроєкті “Холостяк-9”. Зіркова пара швидко вподобала одне одного, тому дівчина скоро стала переможницею реаліті-шоу. Після завершення знімання програми зіркова пара побралась та стала щасливими батьками спільного сина Лева. Разом знаменитості прагнули до нових вершин, будували власне сімейне гніздечко, але прожити разом усе життя їм не судилось.

На початку цього року стало відомо, що Даша Квіткова та Нікіта Добринін розлучаються. Про це відома українська блогерка розповіла в інтерв’ю для Маші Єфросиніної. Новина стала справжнім ударом для цілої країни, адже зіркову пару любило багато шанувальників. Довго пояснювати причин розриву знаменитості не стали, але повідомили, що бажають зробити все без зайвих сварок.

Нікіта Добринін і Даша Квіткова одразу попередили, що не збираються сваритись на всю країну
Нікіта Добринін і Даша Квіткова одразу попередили, що не збираються сваритись на всю країну

Знаменитості зазначили, що вони не бажають з’ясовувати стосунки на всю країну, адже турбуються про те, щоб їхньому сину в майбутньому не було соромно за їхню поведінку. Даша Квіткова раніше розповідала, що їм із колишнім чоловіком вдалось зберегти хороші взаємини заради виховання Лева. Тепер і Нікіта Добринін розповів про особисте життя.

На своїй Інстаграм-сторінці чоловік повідомив, що офіційно розлучився з колишньою дружиною. Відомий телеведучий зазначив, що їм вдалось обійтись без непорозумінь і судів, адже вони швидко зійшлись у думці та врегулювали розлучний конфлікт. Добринін назвав процес розлучення непростим періодом, але потішився, що він закінчився. Крім того, чоловік зізнався, що тепер він спокійний за майбутнє свого сина.

Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розлучились після кількох років шлюбу
Даша Квіткова та Нікіта Добринін офіційно розлучились після кількох років шлюбу

Варто зазначити, що найімовірніше ведучому та його колишній дружині вдалось врегулювати непорозуміння, що виникли між ними під час процесу розірвання шлюбу. Річ у тім, що раніше Даша Квіткова шукала адвокатів і спеціалістів у правничій сфері для відстоювання власних інтересів.

Популярне

Схожі статті

Такого ще не бачила. Готується просто, а дивує навіть професіоналів: рецепт відкритих пельменів на сковороді

Пельмені - це знайома всім, проста і смачна страва. Але навіть їх можна приготувати креативно і незвично. Сьогодні ми підготували рецепт відкритих пельменів у ніжному тісті. Сподобається кожному.

Настя Каменських вперше заговорила про розлучення з Потапом і стосунки з молодим співаком: “Він креативний”

Українська співачка Настя Каменських вперше заговорила про свого нового фаворита – молодого та харизматичного красеня. А ось про стосунки з Потапом артистка була не багатослівною.

Так салат “Вінегрет” ніхто не готує, а хто пробує – дивується: роблю його по-новому з секретним інгредієнтом

Спробуйте приготувати "Вінегрет" з додаванням секретного інгредієнта, завдяки якому салат набуде зовсім нового смаку, і ви більше ніколи не готуватимете по-іншому.