Три поверхи, панорамні вікна і ліс навколо: як виглядає розкішний особняк Софії Ротару на Київщині (Фото)

Легендарна українська співачка Софія Ротару останні 9 років проживає в елітному селищі на Київщині. Як виглядає особняк артистки – далі в матеріалі.

Відома українська співачка Софія Ротару багато років жила у Ялті та у 2014 році, після окупації Криму, артистка переїхала на Київщину. Софія Михайлівна живе у передмісті Києва не кордоні двох сіл. Її маєток знаходиться буквально серед соснового лісу.

Будинок артистки оточений височезним парканом і знаходиться під постійною охороною.

Легендарна співачка жодного разу не проводила екскурсію своїм домом та час від часу вона публікує домашні фото, на яких можна розгледіти її особняк.

Так, на знімках можна побачити, що будинок Ротару має креативну форму та повністю виконаний з дерева. Будинок має 3 поверхи та величезні панорамні вікна.

Як виглядає розкішний особняк Софії Ротару на Київщині
Як виглядає розкішний особняк Софії Ротару на Київщині

Всередині дім досить просторий, ремонт виконаний у сучасному стилі з використанням природних матеріалів. У домі є красивий, великий камін.

Навколо будинку Ротару розгортається велика прибудинкова територія. Практично вся ці територія засаджена квітами. Крім того, навколо росте багато плодових і хвойних дерев. Також на території Ротару є невеликий гостьовий будиночок і альтанка для відпочинку.

Як виглядає розкішний особняк Софії Ротару на Київщині
Як виглядає розкішний особняк Софії Ротару на Київщині

Цікаво, що після початку повномасштабної війни в Україні Софія Ротару практично не з’являється в Мережі. Час від часу співачка публікує дописи в підтримку українців. Довгий час не було відомо, чи залишилась Ротару в Україні, чи виїхала за кордон. Та нещодавно продюсер Леонід Дзюник повідомив, що артистка перебуває в США, залишаючись громадянкою України.

Варто відзначити, що в Америці проживає рідна онука Софії Михайлівни Соня Євдокименко. Де перебуває син та онук Ротару наразі невідомо. Після скандалу, який трапився з Русланом Євдокименко та його сином у березні 2022 року, чоловіки практично не виходять у медіапростір.

Нагадаємо, у березні 2022 року сина та онука Софії Ротару затримали на кордоні, коли вони намагалися втекти до Молдови. Чоловіки разом з групою інших людей намагалися перепливти на човні до Молдови. Де знаходиться син співачки – наразі невідомо, ймовірно після невдалої втечі Руслан Євдокименко залишився у Києві.

Популярне

Схожі статті

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.