Проста класика: перша леді Олена Зеленська у білій сорочці й синіх джинсах завітала до дитячого табору “Артек”

Перша леді України Олена Зеленська навідалась у табір до дітлахів з різних куточків України. Дружина президента вбралась у стильний повсякденний образ

Перша леді та відома українська громадська діячка Олена Зеленська нещодавно приїздила до дитячого табору “Артек-Буковель” у Карпатах. Раніше Фундація дружини чинного президента залучила іноземних профінансувати відпочинок великих прийомних дітей із їхніми дітьми. Так, безплатно на відпочинок вирушили 1357 дітей з 218 родин.

Олена Зеленська навідалась до дитячого табору Артек в українських Карпатах
Олена Зеленська навідалась до дитячого табору Артек в українських Карпатах

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олена Зеленська показала відео та фотографії, зроблені під час її зустрічі з батьками та дітьми, які нині мають змогу відпочити та відновити здоров’я у таборі. Перша леді розповіла, як українські дітлахи проводять час у дитячих таборах та розповіла цікаві історії різних родин.

Олена Зеленська розповіла, що у таборі відпочивають діти з різних областей України, зокрема, з прифронтових регіонів. За словами першої леді, для малечі особливо важливо мати змогу відновитись після пережитого. Серед тих, хто відпочиває у таборі у Буковелі, багато родин, які внаслідок ворожих дій російської армії втратили все.

У чому була Олена Зеленська

На зустріч перша леді України прийшла у стильному повсякденному образі. Олена Зеленська у світлій сорочці трендового крою та синіх класичних джинсах ідеально вписалась у таборівський дрескод. Дружина чинного президента залишила волосся розпущеним, зробивши акуратну укладку. Найвдалішим аксесуаром у цьому образі виявилась яскрава та задоволена усмішка Зеленської.

Перша леді України показалась у стильному повсякденному наряді у дитячому таборі
Перша леді України показалась у стильному повсякденному наряді у дитячому таборі

Варто зазначити, що перша леді вдало підібрала компоненти свого образу. Олена Зеленська доповнила сині джинси звичного крою чорним ременем, а ось сорочку вдало застібнула майже повністю, залишаючи розстібнутим один ґудзик.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.