Проста класика: перша леді Олена Зеленська у білій сорочці й синіх джинсах завітала до дитячого табору “Артек”

Перша леді України Олена Зеленська навідалась у табір до дітлахів з різних куточків України. Дружина президента вбралась у стильний повсякденний образ

Перша леді та відома українська громадська діячка Олена Зеленська нещодавно приїздила до дитячого табору “Артек-Буковель” у Карпатах. Раніше Фундація дружини чинного президента залучила іноземних профінансувати відпочинок великих прийомних дітей із їхніми дітьми. Так, безплатно на відпочинок вирушили 1357 дітей з 218 родин.

Олена Зеленська навідалась до дитячого табору Артек в українських Карпатах

На особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм Олена Зеленська показала відео та фотографії, зроблені під час її зустрічі з батьками та дітьми, які нині мають змогу відпочити та відновити здоров’я у таборі. Перша леді розповіла, як українські дітлахи проводять час у дитячих таборах та розповіла цікаві історії різних родин.

Олена Зеленська розповіла, що у таборі відпочивають діти з різних областей України, зокрема, з прифронтових регіонів. За словами першої леді, для малечі особливо важливо мати змогу відновитись після пережитого. Серед тих, хто відпочиває у таборі у Буковелі, багато родин, які внаслідок ворожих дій російської армії втратили все.

У чому була Олена Зеленська

На зустріч перша леді України прийшла у стильному повсякденному образі. Олена Зеленська у світлій сорочці трендового крою та синіх класичних джинсах ідеально вписалась у таборівський дрескод. Дружина чинного президента залишила волосся розпущеним, зробивши акуратну укладку. Найвдалішим аксесуаром у цьому образі виявилась яскрава та задоволена усмішка Зеленської.

Перша леді України показалась у стильному повсякденному наряді у дитячому таборі

Варто зазначити, що перша леді вдало підібрала компоненти свого образу. Олена Зеленська доповнила сині джинси звичного крою чорним ременем, а ось сорочку вдало застібнула майже повністю, залишаючи розстібнутим один ґудзик.