“Фемінізм – це жіночий егоїзм”: Олег Скрипка зізнався, що не підтримує європейських жінок у боротьбі за права

Український музикант Олег Скрипка зробив скандальну заяву щодо фемінізму в Україні та Європі. Знаменитість назвав жінок, які борються за власні права, егоїстками

Відомий український музикант Олег Скрипка нещодавно завітав до студії STAND UP Battle Club, де взяв участь у записі нового подкасту. У ході розмови коміки обговорили зі своїм гостем тему фемінізму. За словами фронтмена гурту “Воплі Відоплясова” європейські жінки значно відрізняються від українських. На думку Скрипки, який 7 років перебував у стосунках із француженкою, українки більше поважають чоловіків.

Олег Скрипка висловився про фемінізм

Відомий музикант пояснив свою позицію. Артист описує українських жінок, як менеджерів. За словами Олега Скрипки, українки вміють і побут влаштувати, і з чоловіком спільну мову знайти. Тим часом жінки з європейських країн, на думку артиста, не поважають “певну ієрархію” та чоловіків.

Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом
Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом

У новому випуску подкасту знаменитість зазначив, що не сприймає так званий європейський фемінізм. Ба більше, його артист називає жіночим егоїзмом. За словами артиста, у жінок має бути самоповага, але й втрачати повагу до чоловіків не потрібно. Ймовірно, на думку Скрипки, більша частина феміністок не мають цієї риси.

Знаменитість також висловив свою стурбованість тим фактом, що зараз в Україні намагаються насаджувати європейську культуру фемінізму. Втім, Олег Скрипка вважає, що боротьба європейських жінок за свої права – це погане виховання.

Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом
Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом

У підсумку знаменитість заявив, що батьки повинні “правильно виховувати доньок”. Олег Скрипка зазначив, що, на його думку, жінки повинні залишатись особистостями, але у так званій боротьбі за свою особистість “не втратити, у хорошому сенсі, патріархат з елементами матріархату”.

Популярне

Схожі статті

Сором’язливі Танчинець та Позитив врешті показали коханих: дівчата взялися постити спільні фото наввипередки

Деякі знаменитості навідріз відмовляються говорити про особисте життя, ще більше підсилюючи увагу до своєї особистості. Та щойно Танчинець із Позитивом зняли табу, посипалися купи фоточок.

Як виглядає квартира Ліни Костенко: найвідоміша поетеса України прийняла до себе в гості Віталія Кличка

Ліна Костенко за багато років своєї творчості стала справжньою легендою у світі мистецтва. Нещодавно до неї в гості завітав мер Києва Віталій Кличко. Що ж сталося і до чого тут Валерій Залужний.

Актори “Дизель Шоу” Вікторія Булітко і Євген Сморигін офіційно 9 років разом: важлива дата у пари гумористів

Вікторія Булітко та Євген Сморигін відсвяткували свою творчу річницю. Команді "Дизель Шоу" виповнилося 9 років. Про це актори розповіли в Instagram.