“Фемінізм – це жіночий егоїзм”: Олег Скрипка зізнався, що не підтримує європейських жінок у боротьбі за права

Український музикант Олег Скрипка зробив скандальну заяву щодо фемінізму в Україні та Європі. Знаменитість назвав жінок, які борються за власні права, егоїстками

Відомий український музикант Олег Скрипка нещодавно завітав до студії STAND UP Battle Club, де взяв участь у записі нового подкасту. У ході розмови коміки обговорили зі своїм гостем тему фемінізму. За словами фронтмена гурту “Воплі Відоплясова” європейські жінки значно відрізняються від українських. На думку Скрипки, який 7 років перебував у стосунках із француженкою, українки більше поважають чоловіків.

Олег Скрипка висловився про фемінізм

Відомий музикант пояснив свою позицію. Артист описує українських жінок, як менеджерів. За словами Олега Скрипки, українки вміють і побут влаштувати, і з чоловіком спільну мову знайти. Тим часом жінки з європейських країн, на думку артиста, не поважають “певну ієрархію” та чоловіків.

Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом

У новому випуску подкасту знаменитість зазначив, що не сприймає так званий європейський фемінізм. Ба більше, його артист називає жіночим егоїзмом. За словами артиста, у жінок має бути самоповага, але й втрачати повагу до чоловіків не потрібно. Ймовірно, на думку Скрипки, більша частина феміністок не мають цієї риси.

Знаменитість також висловив свою стурбованість тим фактом, що зараз в Україні намагаються насаджувати європейську культуру фемінізму. Втім, Олег Скрипка вважає, що боротьба європейських жінок за свої права – це погане виховання.

Відомий український музикант Олег Скрипка назвав фемінізм жіночим егоїзмом

У підсумку знаменитість заявив, що батьки повинні “правильно виховувати доньок”. Олег Скрипка зазначив, що, на його думку, жінки повинні залишатись особистостями, але у так званій боротьбі за свою особистість “не втратити, у хорошому сенсі, патріархат з елементами матріархату”.