Ольга Сумська відреагувала на хейт через відпочинок на дорогому курорті з Борисюком : “Заїхала перевести дух”

Українська акторка Ольга Сумська на дня похвалилася в Мережі дороговартісним відпочинком в одному з найдорожчих курортів України. Зірку кіно тут же захейтили у Мережі.

На днях Ольга Сумська у своєму Інстаграм-блозі розповіла, що вона зі своїм чоловіком Віталієм Борисюком поїхали відпочити і оздоровитися в один із найкращих комплексів України, який знаходиться у заповіднику “Подільські Товри” на Хмельниччині. У новенькому санаторії  “Arden Palace Medical Resort & SPA”  можна отримати кваліфіковану консультацію лікарів, пройти різні оздоровчі процедури, або просто відпочити у спа, чи біля басейну.

Та користувачі Мережі негативно віднеслися до розповідей Сумської про її відпочинок. Фоловери відмітили, що такий відпочинок не по кишені звичайним українцям та і взагалі у такий час показувати своє розкішне життя – не найкраща ідея.

Ось, що пишуть коментатори:

  • “Шкода що ці курорти не для наших воїнів і не для простих людей! !Вони мабуть теж хотіли б відпочити і перезавантажитись як ви вважаєте,  пані Ольга?”;
  • “М-да, красиво жити не заборониш”;
  • “Так, дуже гарно, але не для простих смертних”;
  • “Та оздоровлюйтесь мовчки. Не терзайте душу тим, в кого немає грошей на таке, хоч потреба в лікуванні є у тих, хто по окопах, хто втратив свої будинки…”.

Ольга Сумська вирішила відповісти на всі негативні коментарі і запевнила, що приїхала всього на 3 доби, щоб трішки відпочити та перезавантажитися. Також акторка наголосила на тому, що вона не забуває про військових і постійно займається благодійною роботою, збираючи кошти на ЗСУ.

Люди, на три дні заїхала перевести дух і знову повертаюсь до роботи! Волонтерської в першу чергу! І для чого мені зараз тут писати це?

, – написала Ольга.

Ольга Сумська відреагувала на хейт через відпочинок на дорогому курорті з Борисюком
Ольга Сумська відреагувала на хейт через відпочинок на дорогому курорті з Борисюком

Варто відзначити, що відпочинок у санаторії, де знаходиться Сумська, дійсно дуже дорогий. Так, за 1 добу проживання в готелі потрібно заплатити від 3000 до 12000 гривень в залежності від номеру. Всі медичні процедури, спа-центр, ресторан та інше оплачується окремо.

Популярне

Схожі статті

Мають трьох дітей, але за кордон ні-ні: Решетнік, Дикий та інші багатодітні зірки, які попри все в Україні

Україна переживає важкі часи через війну, економічні труднощі та інші виклики. У таких умовах питання про збільшення сім'ї може викликати непорозуміння або навіть звинувачення.

Шоколадний десерт без борошна, масла та цукру: закохалась з першого шматочка! Навіть на свято буду подавати

Такий шоколадний десерт готується мега просто та швидко. Вам знадобиться всього декілька доступних продуктів, які можна знайти в будь-якому магазині.

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.