Маша Єфросиніна повернулася з сином до Києва в потязі: “Хтось викуповує ціле купе, інші як оселедці в банці”

Повномасштабна фаза війни призвела до розлуки жінок з чоловіками, а батьків із дітьми. Не стала виключенням й Маша Єфросиніна. Допоки чоловік боронить країну на фронті, телеведуча мотається між Польщею та Україною, щоб відвідати сина.

Нині в житті Єфросиніної сталася велика радість. Вона не лише побачилася з синочком, але й забрала Сашка додому. Щоправда, столиця зустріла подорожніх повітряною тривогою. Та хіба може зіпсувати подібна обставина гарний настрій від повернення на батьківщину?!

Ведуча похвалилася на своїй Інстаграм-сторінці, як вони з сином долали відстань між Польщею та Україною. Маша з сином перебували у купе потягу Варшава – Київ лише вдвох і радісно змінювали порожні полиці та вживали “бойовий чай” від Укрзалізниці. Блогерка підписала ролик:

“Додому, воно завжди – радість!”

От тільки далеко не всі підписники жінки розділили її піднесення від подорожі. Під постом з’явилося чимало негативних коментів. Люди не стільки критикували Єфросиніну, що зайняла ціле купе, тоді як багато охочих проїхатися цим потягом не змогли придбати квитки, скільки ділилися власним сумним досвідом подібної подорожі.

Тих, хто ніколи не їздив цим міжнародним потягом, здивувала наявність трьох спальних полиць, замість двох. Кому пощастило проїхатися, відзначили, що такий вагон лише один, а на третій полиці спати дуже незручно – неможливо сісти та й дихати важко. До того ж дерев’яну драбинку, по якій слід залазити наверх, ще й хтось має тримати.

Колись родина була разом

Інші поставили Маші резонне запитання, як вона примудрилася взяти квитки на цей потяг та ще й викупити ціле купе, адже зазвичай за 20 днів, коли починається продаж квитків онлайн, уже за кілька секунд не залишається жодного вільного місця. Тож залишилося лише позаздрити ведучій:

“Фартова Ви, Марійко! Мені жодного разу не вдалося взяти квитка на потяг”.

“Хоч комусь вдалося викупити всі місця у купе. У моєму випадку все змели за 30 секунд”.

“Викупають цілими купе й ідуть по одному, бо так комусь комфортніше, а інші як оселедці в банці”.

З коментарів під дописом всі дізналися, що решта вагонів за маршрутом Київ-Варшава мають зовсім інший вигляд.

Популярне

Схожі статті

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.

Цей рецепт вартий міжнародної нагороди: фарш з овочами у тонкому тісті роблю в рази швидше ніж пельмені

У світі кулінарних відкриттів іноді з'являються такі рецепти, які вражають своєю простотою та смаковими властивостями настільки, що здається, ніби вони заслуговують на міжнародну нагороду.

Що спільного між політикою та сценою? Артисти-депутати: Злата Огнєвіч, Святослав Вакарчук, Ада Роговцева

Що об'єднує політику та сцену, окрім загальної сфери суспільного життя? Одним із ключових аспектів є їхній величезний вплив на широкі маси громадян.