Оля Полякова планує купити своїй 18-річній доньці Маші авто: “Вже зовсім скоро буду їздити на своїй машині”

18-річна донька Олі Полякової Маша вже бере уроки з водіння, адже скоро буде мати власне авто. Цим дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі.

Маша Полякова — старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Маша відома публіці не менше за свою зіркову мама. Дівчина прагне медійності і з 14 років активно веде свій Інстаграм-блог, де відзначилася своєю провокативною поведінкою.

Зараз Маші 18 років. В цьому році вона закінчила перший курс престижного лондонського навчального закладу, де дівчина вивчає музику. За останній рік дівчина помітно подорослішала і почала поводити себе більш стримано і менш провокативно.

Маша Полякова натякнула шанувальникам, що вже почала готуватись до весілля з хлопцем
Оля Полякова планує купити своїй 18-річній доньці Маші авто

Зараз Маша знаходиться на канікулах вдома. Дівчина багато часу проводить зі своєю зірковою мамою Олею Поляковою. Мама і донька разом не тільки відпочивають, а й тренуються. А нещодавно Маша у своєму інстаграм-блозі показала, як вона вчиться кермувати. Дівчина їздила по місту на авто разом з інструктором. Робила це дівчина вже досить вправно, очевидно, що за кермом вона не вперше.

Оля Полякова планує купити своїй 18-річній доньці Маші авто
Оля Полякова планує купити своїй 18-річній доньці Маші авто

Ну що ж, зовсім скоро я буду їздити на своїй машині. Зараз я тільки навчаюся.

, – сказала Маша у відео.

Схоже, Маша Полякова не просто так навчається кермувати. Ймовірно, її зіркові батьки планують подарувати дівчині машину.

Нагадаємо, у Лондоні навчається не тільки старша донька Полякової, а й молодша Аліса, якій всього 12 років. Полякова вирішила відправити доньку у так звану школу-інтернат у 2022 році, зокрема через повномасштабну війну в Україні. Співачка зізнається, що не планувала так рано відправляти молодшу доньку за кордон та і сама Аліса цього не хотіла. Та задля безпеки дітей співачка прийняла таке рішення.

Як виглядає молодша донька Олі Полякової
Як виглядає молодша донька Олі Полякової

12-річна Аліса так і не змогла звикнути до самостійного життя на чужині, тож в якийсь момент до Лондону переїхала жити її бабуся – мама Олі Полякової. Жінка орендувала квартиру неподалік від навчального закладу, де навчається Аліса, і забирає до себе дівчинку кожного тижня на вихідні дні.

Популярне

Схожі статті

Дружина Віктора Павліка Катя Репяхова показала племінницю, яка стала захисницею: “В добру дорогу, рідна”

Нещодавно дружина популярного співака Віктора Павліка, відома блогерка Катя Репяхова вирішила поділитися зі своїми шанувальниками новиною — її племінниця стала захисницею.

Шеф-кухар із культового ресторану розкрив свій секрет соковитих свинячих стейків: легкий рецепт із начинкою

Свинячі стейки з начинкою — страва, яка приносить багатьом не тільки насолоду від їжі, але й справжню радість від кулінарного відкриття, від емоційного враження, яке вона залишає.

Куди поділась улюблениця Оксани Байрак та акторка в минулому Анастасія Зюркалова: тепер офіціантка у Канаді

Як відомо, доля — мінлива леді, що грає людиною завжди. Ось і улюбленицю режисерки жіночих серіалів Оксани Байрак Анастасію Зюркалову вона не оминула своїми "американськими гірками".