Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про розлуку з коханим: другий місяць на морі без чоловіка

Відомий український телеведучий Григорій Решетнік відправив свою дружину, трьох дітей і тещу з тестем на море за кордон. Христина зізналася, що вже сумує за чоловіком.

В своєму Інстаграм-блозі Христина Решетнік регулярно ділиться фото з відпочинку, однак той факт, що вона відпочиває без коханого чоловіка, її дещо засмучує. На цей раз дружина телеведучого присвятила публікацію йому:

Miss you. Для мене і для дітей розлука з коханим, і татком дається дуже складно – ми звикли постійно бути разом 24/7. І для нас це не проблема, а навпаки, нам цікаво разом, нам весело разом, і коли не разом – наче немає якоїсь частини тіла – такі відчуття. Рахую дні до того моменту, коли зможу знову тебе обійняти

, – написала жінка.

Прихильники в коментарях відмітили, що вони чудова пара, за якою приємно спостерігати.

Відомо, що Христина Решетнік разом з трьома синами і своїми батьками відправилась на море за кордон на тривалий відпочинок. З початку повномасштабного вторгнення зірки не тікали з України, виїжджаючи тільки на благодійні заходи, а так залишаючись з дітьми вдома. Так само як і мільйони українців, вони постійно чули сирени, спускались в укриття, пережили блекаути. Перед початком нового навчального року зіркове подружжя вирішило влаштувати дітям моральний відпочинок від усього цього, але Григорій залишився працювати, тому родина поїхала без нього.

Христина Решетнік розповіла, що її син ледве не потрапив до лікарні
Дружина Григорія Решетніка Христина розповіла про розлуку з коханим

Дружина ведучого “Холостяка” зізналася, що відпочинок з дітьми – це не той класичний відпочинок, який собі можна уявити, але вона зовсім не втомилась від синів:

Це було наше рішення, аби діти цього літа діти відпочили якомога довше на морі – не тиждень-два, а пару місяців! Поспали в спокої, набралися сонця, енергії, елементарно відіспалися після складних півтора роки позаду і, я впевнена, не менш легких наступних місяців попереду. Тому ми все робимо в кайф – спимо, їмо, гуляємо, збираємо ракушки, плаваємо і так по колу! І в цьому є кайф, діти щасливі!!! А чи складно мені відпочивати з дітьми – ну звісно, це не той відпочинок, коли ти сам, не буду лукавити. Він дуже активний, не доводиться сидіти на місці, але я звикла до такого режиму, тому не уявляю собі, як можна бути без моїх

, – поділилася Христина.

Популярне

Схожі статті

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.

Слава Дьомін зізнався Златі Огнєвіч у почуттях, а зірка вже вагітна від іншого: такого нареченого прогледіла

У світі шоу-бізнесу неабияк часто відбуваються історії кохання, які схожі на сценарії кінофільмів. Однак, іноді навіть найбільш яскраві зірки не захищені від реальних емоцій і складних відносин.