Руслана пригадала, як покійний Кузьма Скрябін підставив її прямо на сцені: “Перший і останній раз у житті”

Відома українська співачка Руслана Лижичко пригадала кумедний випадок, який стався з нею прямо на сцені під час концерту завдяки покійному нині Кузьмі Скрябіну

Андрій Кузьменко став одним із найвідоміших та найлегендарніших артистів Незалежної України. Знаменитість надихав мільйони людей з різних куточків України та світу. Навіть після загибелі музиканта 2015 року про нього не забувають – ні шанувальники, ні колеги з друзями. Сьогодні, 17 серпня, артистові могло б виповнитись 55 років. На честь чудового та водночас трагічного свята Руслана Лижичко пригадала кумедну історію за участі свого покійного колеги.

Знаменитість познайомилась із Кузьмою Скрябіним у 1990-х роках. Пізніше артисти знайшли спільну мову та навіть вирушили у спільний тур до Євро-2012. Завершальним концертом зіркового дуету став виступ у місті Дніпро. Саме тоді Андрій Кузьменко вирішив пожартувати над своєю подругою та колегою Русланою Лижичко.

Руслана Лижичко пригадала, як Кузьма Скрябін над нею пожартував
Руслана Лижичко пригадала, як Кузьма Скрябін над нею пожартував

Артистка пригадала, що її колега та друг завжди знав про її суворий раціон. Руслана Лижичко, аби бути у відмінній формі, постійно дотримувалась дієти та займалась спортом. Відповідно, зірка не куштувала солодких десертів та інших страв, що могли б вплинути на її фігуру. Андрій Кузьменко завжди по-дружньому “підколював” її.

Знаменитість пригадала, що в самому кінці концерту, коли вона співала, Кузьма вийшов на сцену, а в руках виніс торт. Артист кинув при всіх десерт у лице своїй подрузі зі словами, що це їй за те, що вона нічого й ніколи не їсть.

“Вимастив мене повністю тим тортом. Це все було на очах у публіки. Це, напевно, перший і останній раз в житті, що я їла торт на сцені”, – з усмішкою пригадала Руслана Лижичко.

Руслана Лижичко з теплотою пригадала покійного Кузьму в його день народження
Руслана Лижичко з теплотою пригадала покійного Кузьму в його день народження

Знаменитість зізналась, що вона ніколи в житті не забуде, як Андрій Кузьменко нагодував її солодким тортом прямо на очах у великої кількості їхніх шанувальників.

Популярне

Схожі статті

Смачніше за “Наполеон” і “Медовик”. Дуже смачний і соковитий лимонний торт: тісто запікаю разом з кремом

Лимонний торт за цим рецептом можна приготувати, як на свято, так і на кожен день. Цікаво, що коржі та крем для цього десерту готуються одночасно в одній формі.

“Яке ваше діло?”: “Лисий з Кварталу” Кошовий розповів, де зараз його доньки і чому одна з них їде з України

"Лисий з Кварталу" Євген Кошовий вперше за довгий час заговорив про доньок. Чоловік зізнався, що старша Варвара вже в цьому році планує виїхати з України.

Для тих, у кого немає часу возитись: тісто за хвилини, паска – волога і повітряна. Рецепт без клопоту

Якщо ви думаєте, що на випікання пасок має піти цілий день, то помиляєтеся. Можна впоратися всього за годину. Це якщо замісити тісто не на дріжджах, а на кисломолочному сирі.