Як навіжені фанати псують життя зіркам: повчальний досвід Христини Соловій та Злати Огнєвіч

Зірки завжди виглядають ідеально – зачіска, ошатний одяг, майкап. От і знаходяться люди, які закохуються в них, не тямлячи себе. Та от біда – іноді такі надмірні почуття неадекватів приносять не радість, а лише страждання.

Христина Соловій

Здавалося б, ця співачка з оригінальним голосом, що виглядає як старшокласниця, не повинна викликати негативу в оточенні. Та знайшовся псих, що дуже надокучав зірці довгий час. Прихильник спочатку відвідував усі концерти Христини. Потім наполегливо намагався стати частиною команди Соловій, а коли це не вдалося, почав робити справжні капості. Два роки поспіль він руйнував сценічне життя артистки.

Два роки прихильник псував життя Христині Соловій

Дивний фоловер робив усе можливе, щоб заблокувати акаунти співачки в соцмережах, виставляючи сотні коментів від ботів під її дописами. Далі – більше. Чолов’яга почав блокувати продаж квитків на сайтах концертних операторів, і люди не могли зробити замовлення.

Злата Огнєвіч

Регулярно потерпає від неадекватів й кримчанка. Один особливо настирливий шанувальник почав відстежувати Злату за мітками в соцмережах і з’являтися саме в тих місцях, де перебувала знаменитість. Звісно, Роман став виправдовуватися, що випадково перетнувся з зіркою. Тож наступного разу Огнєвіч виставила в Сторіз мітку поліцейського відділку на Печерську. І навіть запросила шанувальника туди навідатися, адже йому вже траплялося там бувати.

Злата раніше скаржилася на надто настирливого чоловіка поліціянтам. Романа викликали стражі порядку й провели бесіду. Та, як бачимо, з першого разу не спрацювало. То довелося писати заяву на нахабу вдруге.

За останні 5 років це вже другий подібний випадок, коли схиблений на знаменитості фанат починає підстерігати Огнєвіч у різних місцях, намагається подарувати квіти й поспілкуватися. Роман навіть намагався підібратися до квартири Злати через консьєржа.

Популярне

Схожі статті

Беру шматочок ковбасного сиру і морквину: салат “Сонячний настрій” за 3 хвилини. Навіть нарізати не треба

Салат "Сонячний настрій" готується дуже просто й швидко. Інгредієнти натираються на тертушці, тож їх не потрібно кришити ножем. Кількість продуктів указано на 1 порцію, тож збільшуйте за потреби.

Найшвидший торт, який мені колись доводилось пекти: легкі коржі із заварним кремом самі тануть в роті

Важко уявити щось більш апетитне, ніж аромат свіжоспеченого торта. Він — справжній шедевр кулінарії, якщо його секрет полягає в гармонійному поєднанні бісквітних коржів та ніжного заварного крему.

Щось давно не чутно: куди поділась й чим займається зараз суддя шоу “Україна має талант” Слава Фролова

Талановиту, яскраву та харизматичну суддю багатьох сезонів талант-шоу "Україна має талант" Славу Фролову глядачі запам'ятали та полюбили. Але минуло вже кілька років, як вона зникла з екранів.