“Мій коханий чоловік”: Даша Кацуріна публічно зізналась в коханні колишньому Дорофєєвої Вові Дантесу

Володимир Дантес випустив новий трек під назвою "Кити". З релізом пісні його привітала Даша Кацуріна, та залишила відверте зізнання під постом

Не так давно Даша Кацуріна зізналась, що прямо натякає своєму бойфренду, Володимиру Дантесу, що готова до весілля. І тут знову нове одкровення. Бізнесвумен зізналась в коханні, додавши коментар під релізом нової роботи співака. Вона в чергове підкреслила те, що вірить в талант Вови й захоплюється ним.

Інстаграм Володимира Дантеса

“Мій улюблений трек. Мій коханий чоловік”

Сьогодні якраз і вийшла нова пісня Володимира Дантеса “Кити”. І співак не зміг пройти осторонь такого коментаря та сміливо відповів.

Інстаграм Володимира Дантеса

“Кохаааанаааа, дякуююююю тобі!!!”

Закохані Володимир Дантес та Даша Кацуріна

Не тільки Даша відмітила талант свого чоловіка. Багато прихильників теж були в захваті від нового треку. Деякі зазначають, що саме після розлучення з Надею Дорофєєвою, Дантес зміг відкритись на повну. До того часу він просто був в тіні своєї зіркової дружини.

“З Дорофєєвою треба було розлучитися вже тільки заради того, щоб ми отримали неймовірного виконавця, крутезного ведучого і взагалі нову супер афіґєзну медіа персону – Дантеса. Обожнюю.”

Можливо, саме Даша Кацуріна та їх кохання і стало музою для Вови. Адже саме зараз він активно пише нові пісні, продовжує знімати кліпи. На днях стало відомо, що співак планує відправитись в тур по Україні.

Вова Дантес на зйомках кліпу Кити

Потрібно зазначити, що пара досить стримано говорила про свої стосунки, та і на публіці їх помітити можна було досить рідко.

Але останнім часом ця тенденція зазнала змін. Можливо кохання пари дійсно перейшло на новий рівень, і вони мають бажання кричати про почуття на весь світ. До слова, Надя Дорофєєва та Міша Кацурін лише місяць тому офіційно взяли шлюб, на що Даша та Володя відреагували досить стримано.