Бойфренд Ані Лорак показав двох своїх дітей, для яких співачка стала мачухою: молодшому всього 3 роки (Фото)

Відома співачка Ані Лорак вже понад рік будує стосунки з іноземцем на ім'я Ісаак Віджраку. Чоловік має двох дітей, молодшому з яких всього 3 роки.

Співачка Ані Лорак змогла реалізувати себе у творчості і побудувала приголомшливу кар’єру. А ось в особистому житті у артистки не все так добре. Її першим коханням був продюсер Юрій Фальоса. Тоді Лорак була ще зовсім юною дівчинкою, а Фальоса – дорослий, одружений чоловік. Ці стосунки тривали довго та одруженням не закінчилися.

У 2009 році Ані Лорак вийшла заміж за турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу. Вона запевняла, що саме цей чоловік – її перше справжнє кохання. У шлюбі з Муратом Лорак стала мамою: у неї народилася донька Софія. Та у 2019 році співачка зі скандалом розлучилася з Муратом, адже той регулярно їй зраджував.

Мурат Налчаджиоглу описав стосунки доньки та падчерки
Мурат Налчаджиоглу і Ані Лорак

Після розлучення з Налчаджиоглу Лорак декілька років була самотньою та нещодавно співачка представила публіці свого нового коханого, з яким вона вже понад рік у відносинах. Обранцем Лорак знову став іноземець. Чоловік на ім’я Ісаак Віджраку проживає на острові Ібіца, що біля Іспанії. Іссак позиціонує себе, як майстра з медитацій та духовного наставника.

Коханий Ані Лорак Ісаак Віджраку засвітився на сімейному святі і зайняв місце Мурата
Як виглядає новий чоловік Ані Лорак

Цікаво, що у чоловіка є двоє дітей: 20-річна донька і 3-річний син.

Нещодавно бойфренд Ані Лорак опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото з дітьми та написав, що вважає себе гарним батьком, адже хоче, щоб вони були щасливими.

Я так пишаюся, що вони обрали мене своїм батьком. Я не був впевнений, що зможу бути гарним батьком  20 років тому з моєю дівчинкою, і у мене була така ж думка з моїм маленьким 3 роки тому. Наразі я вважаю, що я не дуже поганий, оскільки їхнє щастя та їхнє світло є для мене скарбом.

Тепер я знаю, що найкращий спосіб навчання — це не нав’язувати їм свої власні прогнози. Як батьки, ми просто повинні захищати їх, поважати, направляти їх і, перш за все, дарувати їм якомога більше любові. Тому що це те, що дійсно потрібно цьому світу, любов.

, – написав Ісаак.

Популярне

Схожі статті

Радісні миті життя: Оля Полякова та Маша Єфросиніна побачилися з доньками, які перебувають за кордоном

Багато хто заздрить батькам, які мали можливість відправити дітей за кордон. Але Оля Полякова та Маша Єфросиніна можуть розповісти, як сумують за нащадками. На щастя, змогли зустрітися.

Найніжніший торт на світі, він просто тане у роті! Рецепт дуже смачного пирога з сиром і ягодами

Магазинна випічка ніколи не зрівняється з домашньою. Спробуйте приготувати цей ніжний пиріг з сиром та ягодами і даний рецепт стане вашим улюбленим.

Коли в морозилці завалявся шматочок солоного сала, готую ніжну намазку. Таку хочеться їсти навіть без хліба

Бутерброди - це проста і швидка страва, підходить для всіх випадків життя. Сьогодні ми підготували рецепт намазки із солоного сала. Цей варіант підходить для будь-якого хліба і сподобається кожному.