“У неї немає ні сил, ні бажання”: близький друг Алли Пугачової розповів правду про її життя в Ізраїлі

Близький друг відомої російської артистки розсекретив, як вона живе за кордоном. Знаменитість зустрів співачку після її переїзду з росії до Ізраїлю

Артемій Троїцький, російський музичний критик та опозиційний журналіст, розповів про відому артистку Аллу Пугачову, яка вже майже рік живе зі своєю родиною за кордоном. Знаменитість повідомив, яким насправді є життя співачки та чому вона не виходить на сцену. Ба більше, Троїцький заінтригував заявою про те, що Примадонна ймовірно готує сюрприз для своїх шанувальників.

Як живе Пугачова за кордоном

Знаменитий критик Артемій Троїцький розповів, що під час свого візиту до Ізраїлю він мав нагоду зустрітись з Аллою Пугачовою. Разом зіркові друзі провели достатньо часу, щоб журналіст зробив висновок про те, як живе артистка. За словами Троїцького, Примадонна зараз дуже щаслива. Артистка займається вихованням своїх дітей і приділяє багато часу коханому чоловікові. А ось про повернення на сцену співачка навіть не замислюється.

Артемій Троїцький розповів про життя Алли Пугачової з дітьми та чоловіком за кордоном
Артемій Троїцький розповів про життя Алли Пугачової з дітьми та чоловіком за кордоном

За словами Артемія Троїцького, ті люди, які запевняють, що артистка ще повернеться на сцену, брешуть. Річ у тім, що Алла Борисівна настільки поглинута сімейним побутом, що навряд захоче знову виступати з грандіозними гастролями. Ба більше, додав музичний критик, у знаменитої артистки вже немає сил і бажання влаштовувати великі концерти.

Як живе Алла Пугачова після переїзду за межі рідної країни, розповів Артемій Троїцький
Як живе Алла Пугачова після переїзду за межі рідної країни, розповів Артемій Троїцький

Втім, продовжив Артемій Троїцький, влаштувати сюрприз для своїх шанувальників Алла Пугачова бажання має. За словами критика, вона розповідала йому про власні плани. Знаменитість повідомив, що його хороша подруга збирається влаштувати щось доволі цікаве, втім це точно будуть не концерти чи гастролі.

“Я думаю, у неї немає ні сил, ні бажання на грандіозні звершення. Але, думаю, що зі своїм авторитетом, зі своїм впливом, зі своєю здатністю переконувати, Алла ще щось цікаве зробить”, – пояснив журналістам Артемій Троїцький.

Популярне

Схожі статті

Картопля й трошки фаршу: неймовірні трикутнички у сковорідці печу по 3 рази на тиждень, а просять частіше

Сьогодні ми пропонуємо вам спробувати щось зовсім особливе — простий, але надзвичайно смачний рецепт, який вразить вас своєю простотою та неповторним смаком.

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.