“Три кінські сили”: Сергій Притула відреагував на ефектне фото своєї “колишньої” Лесі Нікітюк

Відомий український волонтер Сергій Притула звернувся до своєї колишньої колеги Лесі Нікітюк. Знаменитість кумедно прокоментував її нову фотографію

Сергій Притула та Леся Нікітюк свого часу стали чи не найвідомішим дуетом на українському телебаченні. Знаменитості разом були ведучими телепроєкту “Хто зверху?”, але після початку повномасштабної війни Притула кардинально змінив сферу діяльності. Знаменитість став справжнім професіоналом у волонтерстві та заявив, що не збирається повертатись на розважальне телебачення.

Втім, навіть після завершення своєї професійної кар’єри Сергій Притула підтримує дружні стосунки зі своєю “колишньою”. Так, наприклад, знаменитість не втрачає нагоди кумедно прокоментувати свіжі фотографії відомої блогерки та телеведучої. Нещодавно знаменитість опублікувала на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм цікаві кадри, а її товариш на них відреагував.

Леся Нікітюк поділилась свіжими фотографіями на своїй сторінці в Інстаграмі
Леся Нікітюк поділилась свіжими фотографіями на своїй сторінці в Інстаграмі

У своєму блозі знаменитість показала кадри, на яких позує у стильному чорному комплекті на тлі коня. Леся Нікітюк створила стильний образ, а на фотографіях показала, як комунікує з красивою твариною. В описі до нової публікації зірка лаконічно висміяла хейтерів українських зірок. Нікітюк пригадала, як образливі коментарі писали їй, Поляковій та Притулі.

До слова, Сергій Притула у коментарях до нового допису своєї подруги відреагував на її активність у соцмережі. Щоправда, знаменитість написав коментар не щодо висміювання зіркою хейтерів, а про те, з ким на кадрах позує Нікітюк.

Сергій Притула з гумором відреагував на фотографії Лесі Нікітюк
Сергій Притула з гумором відреагував на фотографії Лесі Нікітюк

Український шоумен і волонтер залишив дотепний коментар до нової публікації Лесі Нікітюк. Сергій Притула запропонував назвати серію фотографій кумедною назвою “Три кінські сили”. Шанувальники знаменитості посміялись з його винахідливості. Весело було і самій Лесі Нікітюк.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.