Наталія Сумська, Лідія Таран, Алла Мазур та інші жінки, які відмовилися від пластики і прийняли вік з гордістю

Кожна жінка хоче якомога довше бути молодою та красивою, але вік непідвладний. Старість приходить до всіх, навіть до багатих та знаменитих жінок.

У сучасному світі з’явилося безліч способів трішки відтермінувати старість і подовше залишатися молодими. Мова йде про пластичні операції та різні косметологічні процедури, які допомагають прибрати зморшки та зробити шкіру підтягнутою. Практично всі знаменитості за 40 користуються цими послугами, та є і ті, які приймають свої роки з гідністю і старіють природно.

Наталія Сумська

Як виглядала 66-річна Наталія Сумська в молодості
Жінки, які відмовилися від пластики і прийняли вік з гордістю: Наталія Сумська

Українська акторка Наталія Сумська завжди вирізнялася яскравою зовнішністю і неймовірною вродою. Зараз жінці 66 років і вона виглядає дуже достойно на свій вік. На відміну від багатьох своїх колег по сцені, Наталія не прагне здаватися молодшою свого віку. Жінка не використовує яскравий макіяж і не одягається молодіжно. Наталія не робила жодних пластичних операцій, чи косметологічних процедур для омолодження.

Алла Мазур

Алла Мазур показала сина-модника, батька якого приховує всі ці роки
Жінки, які відмовилися від пластики і прийняли вік з гордістю: Алла Мазур

Найвідоміша ведуча ТСН Алла Мазур дійсно приймає себе такою, яка вона є. Зі зморшками, не зовсім пружною шкірою та з коротким волоссям, яке нагадує їй про боротьбу над онкологією.

Незважаючи на те, що жінці зараз 57 років і, звісно, вона вже не така молода і свіжа, як раніше, Алла Мазур виглядає розкішно.

Лідія Таран

Лідія Таран
Жінки, які відмовилися від пластики і прийняли вік з гордістю: Лідія Таран

Ще одна ведуча ТСН Лідія Таран також приймає свій вік з достоїнством. Наразі жінці 45 років і на її обличчі вже помітні вікові зміни шкіри. Та Лідія абсолютно спокійно ставиться до цього і навіть не намагається приховати свої зморшки. Телеведуча регулярно з’являється у своєму Інстаграм-блозі без зачіски та макіяжу, показуючи власну неідеальність.

Катя Осадча

Катерина Осадча показала 20-річного сина від першого шлюбу
Жінки, які відмовилися від пластики і прийняли вік з гордістю: Катерина Осадча

Відомій українській телеведучій Каті Осадчій наразі 39 років. Жінка тільки починає стикатися з першими ознаками старіння. Та Осадча повністю приймає себе зі всіма недоліками. Телеведуча спокійно з’являється у Мережі без макіяжу, з брудним волоссям та у розтягнутому светрі.

Також Катя не соромиться своїх зморшок і в звичайному житті взагалі не користується декоративною косметикою.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.