З Мексики в Україну, а звідти в США: Влад Яма розсекретив свої переміщення після 24 лютого 2022 року

Допоки широкий загал промиває кісточки Владу Ямі за перебування в Америці, з'ясувалося, що напередодні повномасштабного вторгнення росіян в Україну відомий хореограф побував ще й у Мексиці.

У своєму Інстаграмі Влад Яма похвалився світлинами з мексиканського Тулума. Хореограф пригадав, як гарно проводив час на Карибському узбережжі 3 січня 2022 року:

“Вкотре переконався, наскільки все змінилося із 24.02.22”, – відзначив українець-мандрівник.

Виходить, що родина Ям, повернувшись із мексиканських канікул до України торік у січні, вже в лютому подалася до США ховатися від війни. Та й в Америці подружжя з сином Леоном не засиджується довго на одному місці. Так, у червні дружина Влада Лілія похвалилася світлинами з відпочинку серед каньйонів у Аризоні.

Молодичка виклала селфі виключно з сином, та зрозуміло, що перебувала у наметовому містечку з усіма вигодами сім’я у повному складі, бо в акаунті глави родини є фото на тлі гірського пейзажу.

Хейт

За те, що виїхав із країни у тяжку хвилину, Влада Яму часто хейтять. Обзивають зрадником й іншими негарними словами. Та знаходяться й такі, що стають на захист танцівника. Зокрема, мешканка Херсона, що змушена була пристати до лав внутрішньо переміщених осіб, аргументовано зауважила:

“Якщо він залишився б, комусь от цього легше було б? Якщо його убили б на передовій, як непрофесійну людину, ви б заспокоїлися, вам би було легше?”

Підписниця Ями далі розвинула думку, що Влад не є представником керівництва держави, не переметнувся до рашки, тому звинувачувати його, що боїться за власне життя і близьких, некоректно. Хореограф робить на своєму місці все можливе – допомагає грішми нашим соколикам.

А хейтери навряд чи донатили на ЗСУ, відмазуючись, що грошей немає. Дописувачка відзначила, що сама є ВПО й отримує всього 2 тисячі гривень, але щоразу 200 гривень передає на потреби армії. Ще й шкарпетки для захисників в’яже, пиріжки пече, консервацію передає на фронт. Отже, краще спрямовувати власну енергію не на критику, а на допомогу ЗСУ.