У Лондоні забула солов’їну: 18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови

18-річна донька Олі Полякової Маша оконфузилась, зробивши новий допис у своєму Інстаграм-блозі. Дівчину розкритикували за незнання правопису української мови.

Маша Полякова – старша донька відомої української співачки Олі Полякової. Дівчина з дитинства прагнула до медійності і у свої 18 років вона не менш відома за свою зіркову маму.

Маша прославилася своєю провокативною поведінкою у Мережі, а також участю у молодіжному гурті “ШВИ”.  В цьому році донька Полякової закінчила перший курс престижного лондонського університету, де вона вивчає музику. Маша пішла по стопах своєї мами і хоче стати відомою співачкою.

Маша Полякова несподівано стала тарологинею
18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови

Маша Полякова активно веде свій блог в Інстаграм, де показує подробиці свого особистого життя. Варто відзначити, що у Мережі дівчина часто стикається з хейтом у свій бік. Так, доньку Полякової критикують за її зовнішній вигляд, за вбрання, поведінку та інше.

Нещодавно дівчина знову відчула на собі критику фоловерів. Так, дівчина зробила новий допис у своєму Інстаграм-блозі. Маша опублікувала своє фото, зроблене на одній із локацій Києва. Та от в підписі до фото дівчина допустила багато помилок у правописі, за що і отримала зауваження.

Немає місця кращого ніж Київ , і в літку і в зимку він бездоганний. А з якого міста ви? Доречі мій маст хев на літо це ця сукня від mouge.ua

, – підписала фото Маша.

18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови
18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови

Користувачі Мережі одразу почали писати дівчині в коментарях про те, що слова “влітку” та “взимку” пишуться разом, а ось слово “до речі” — окремо.

18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови
18-річна донька Полякової Маша вразила незнанням правопису української мови

Та були і ті коментатори, які не стали вказувати дівчині на помилки, а просто написали їй компліменти:

  • “Просто лялька”;
  • “Полякова №2”;
  • “Ти бездоганна”;
  • “Вау, яка красуня”.

Нагадаємо, Маша Полякова за свої 18 років пробувала себе у різних напрямах. Колись дівчина мріяла стати моделлю і навіть була у модельному таборі. Пізніше Маша зрозуміла, що їй подобається музика та кіно. до слова, донька Полякової вже навіть засвітила у кіно, зігравши невеличку роль в українському серіалі. Та все ж, Маша вирішила пов’язати своє життя саме з музикою. Дівчина грає на фортепіано, гітарі, а також займається вокалом. Маша зізнається, що мріє стати відомим музикантом і переплюнути навіть власну зіркову маму.

Популярне

Схожі статті

Людмила Барбір вперше показала свого сина Тараса: неможливо повірити, що вона – мама такого дорослого хлопця

Людмила Барбір відома всім як телеведуча ранкового шоу «Сніданок з 1+1». Про її сім'ю відомо мало. Але нещодавно ведуча виставила фото на честь свята і здивувала шанувальників дорослим сином.

Єдина донька Тараса Тополі і Alyosha росте копією мами і тата: на кого більше схожа 3-річна Марійка

Тарас Тополя та його дружина Alyosha поділилися душевною сімейною світлиною, на якій видно єдину доньку подружжя, Марійку. Підписники дали коментар, на кого все ж таки схожа дівчинка.

Такі котлети у нас зʼїдаються прямо зі сковороди: мій ходовий рецепт, за
яким вони виходять мега соковитими

Приготувати соковиті котлети можна з легкістю, лише додавши до фаршу один інгредієнт. Завдяки йому котлети з будь-якого фаршу будуть смачні, а родина буде уплітати їх ледь не с самої сковорідки.