Розпатлана і у піжамі: Настя Каменських показала свій сніданок на схудненні – незіркова їжа (Фото)

Відома українська співачка Настя Каменських, яка за останній рік стрімко набрала вагу, зараз активно худне. Співачка показала, що вона їсть на сніданок, аби не гладшати.

Настя Каменських із тих жінок, які схильні до повноти. Співачка все своє свідоме життя бореться із зайвими кілограмами. Прихильники Каменських пам’ятають її різною: і пишною і стрункою. У 2018 році Настя активно взялася за свою фігуру і за рік скинула близько 20 кілограмів. Тоді співачка регулярно тренувалася і дуже ретельно слідкувала за харчуванням. Та після початку повномасштабної війни в україні Настя знову погладшала. Співачка заїдала стрес і тривогу, що дуже сказалося на її фігурі.

Настя Каменських прокоментувала чутки про домагання її чоловіка
Настя Каменських показала свій сніданок на схудненні – незіркова їжа

Зараз Настя намагається повернутися у свою вагу і скинути зайве. У своєму Інстаграм-блозі Каменських ділиться зі своїми прихильниками своїм шляхом до гарної фігури. Так, Настя показує свої тренування, а також те, що вона зазвичай їсть.

Нещодавно співачка показала свій сніданок. Так, Каменських опублікувала ранкове фото, на якому вона позувала у піжамі, з розпатланим волоссям та патчами на обличчі. Співачка їла на сніданок оладки, зроблені з вівсяного борошна.

Доброго сонячного ранку. Сьогодні на сніданок були млинці з вівсянки. Це дуже смачно і корисно для організму.

Тому снідаю і з гарним настроєм вирушаю підкорювати цей день: так багато всього готую для вас

, – підписала знімок Каменських.

Користувачі Мережі підтримали Каменських в коментарях і відмітили, що вона велика молодець, адже змогла взяти себе в руки і зайнятися собою.

До слова, у недавньому інтерв’ю Маші Єфросиніній Каменських зізналася, що за останній рік погладшала на 7 кілограмів. Та співачка запевнила, що не докоряє себе за це і любить себе навіть такою. За словами Насті, вона обов’язково скине зайве та не буде це робити екстремальними методами, як раніше. Співачка не збирається виснажувати себе у спортивному залі, чи голодувати. Настя прагне повільно і без стресу для організму скинути зайві кілограми.

Популярне

Схожі статті

Колір волосся – батьківський: Віталій Козловський показав рідкісне фото з 2-місячним сином від своєї дружини

Відомий український артист Віталій Козловський показався на новому фото зі своїм 2-місячним сином. Не так давно знаменитість вперше став батьком.

Вагітна Ірина Федишин похизувалася животиком, який ніжно погладжував благовірний Віталій Човник: “Секрет”

У своєму свіжому кліпі "Секрет" Ірина Федишин здивувала фанів. У відео можна побачити чоловіка співачки Віталія Човника, який гладить чималенький животик дружини.

Копія відомого батька: Ольга Сумська показала свою молодшу доньку та вразила схожістю з Віталієм Борисюком

Ольга Сумська поділилась рідкісними сімейними знімками. Акторка позувала у сукні-вишиванці поряд із молодшою донькою та здивувала схожістю з батьком.