Молода дружина Мурата Налчаджиоглу показала оновлену дитячу кімнату: колишній Лорак стане татом вдруге (Фото)

Ексчоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу нещодавно вдруге одружився. А зараз чоловік облаштовує дитячу кімнату у своєму будинку. Ймовірно, скоро турецький бізнесмен вдруге стане татом.

Мурат Налчаджиоглу – український бізнесмен турецького походження. Відомий чоловік ще й тим, що протягом 10 років він був одружений з відомою співачкою Ані Лорак. Подружжя розлучилося у 2019 році через постійні зради Мурата.

Вже через рік після розлучення з Лорак Мурат представив публіці свою нову кохану, яка молодша від нього на 19 років. Дівчину звати Лілія Реус, вона українка і до зустрічі з турком-бізнесменом працювала візажисткою. Саме ця дівчина стала другою дружиною Налчаджиоглу: в червні 2023 року вони зіграли розкішне весілля в одному з заміських ресторанних комплексів на Київщині.

Одруження Мурата Налчаджіоглу
Колишній Лорак Мурат Налчаджиоглу вдруге одружився

Новоспечене подружжя проживають у Києві в просторій дворівневій квартирі. Живуть вони не самі, а з донькою Лілії, яку вона народила в юності, не будучи заміжньою. Дівчинку звати Олександра і їй 7 років. Схоже, Мурат знайшов спільну мову з падчеркою.

Нещодавно Лілія Налчаджиоглу у своєму Інстаграм-блозі похвалилася тим, що вони з чоловіком оновили дитячу кімнату. Дівчина зняла на відео, як її чоловік збирає нову мебель та показала вже готовий результат. У дитячій кімнаті поставили новий робочий стіл для навчання та стильний комод. Очевидно, що ця кімната належить доньці Лілії від попередніх стосунків.

Молода дружина Мурата Налчаджиоглу показала оновлену дитячу кімнату
Молода дружина Мурата Налчаджиоглу показала оновлену дитячу кімнату

А ось чи планують молодята скоро обзаводитись поповненням, вони не говорять. Та варто відзначити, що Мурат Налчаджиоглу дуже любить дітей. Так, навіть його колишня Ані Лорак зізнається, що Мурат – чудовий батько. Чоловік має дуже близькі стосунки з донькою від співачки 12-річною Софією. Хоча вони і не живуть разом, Соня регулярно приїжджає до тата на свята та канікули. Дівчинка інколи залишається у батька на декілька місяців.

До слова, нова дружина Мурата Лілія також знайшла спільну мову з донькою свого чоловіка від Ані Лорак і має з нею дуже теплі, дружні стосунки.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.