Колишня дружина Остапчука Христина Горняк натякнула на нове розставання: вдруге за останній рік на Міконосі

Відома українська блогерка Христина Горняк вирішила відпочити за кордоном. Знаменитість вирушила на свій улюблений острів, чим наштовхнула на роздуми про сумне

Христина Горняк свого часу стала особливо популярною завдяки шлюбу з Володимиром Остапчуком, відомим українським шоуменом і ведучим. Сьогодні пара вже не разом, але шанувальників у зіркової колишньої дружини чимало. Христина Горняк активно веде особистий блог у соціальній мережі Інстаграм, де постійно ділиться цікавими моментами зі свого життя.

Так, наприклад, нещодавно блогерка вирушила у відпустку на острів Міконос та показала чарівні кадри. Зірка продемонструвала підписникам, як красиво в її найулюбленішому в усьому світі місці. Разом з тим, Христина Горняк наштовхнула на доволі невеселі роздуми про те, що відбувається в її житті.

Христина Горняк вирушила на острів Міконос, куди літає у найважчі життєві моменти

Раніше знаменитість розповідала, що острів Міконос – місце її сили. Ще у шлюбі з Володимиром Остапчуком зірка зізналась, якщо розлучиться з коханим, першою чергою полетить саме на цей острів. Тепер Христина Горняк вдруге за останній рік вирушила за кордон, до місця, яке зазвичай лікує її після болісних розставань.

Варто зазначити, що раніше відома українська блогерка розповідала, що перебуває у стосунках. Христина Горняк зізналась, що зустріла чоловіка, в якого поступово почала закохуватись. Зірка вирішила не розкривати особистості свого обранця, втім приховати свого щастя не могла.

Христина Горняк вирушила на острів Міконос, куди літає у найважчі життєві моменти

Нагадаємо, що восени минулого року відома українська блогерка Христина Горняк розлучилась зі своїм першим чоловіком Володимиром Остапчуком. Зіркова пара була разом протягом двох років, але їхні стосунки не витримали перевірки часом. Знаменитості не афішували причину розлучення, тому шанувальникам залишається лише здогадуватись, чому вони розійшлись.