У родині Злати Огнєвіч сталося поповнення: щаслива екс-холостячка поки не зізнається, хлопчик чи дівчинка

Злата Огнєвіч часто говорить про бажання створити сім'ю і мати дітей. Та поки далі слів справа не рухається. Натомість сестра співачки Юлія вже виконала програму-мінімум й народила первістка.

Старша сестричка дуже зраділа, що стала тіткою. Похвалилася приємною новиною в Сторіз Інстаграму. Щоправда, стать новонародженої дитинки не назвала, запропонувавши фоловерам проголосувати, натиснувши на синю чи червону кнопочку.

Злата Огнєвіч запропонувала прихильникам вгадати, хто народився – хлопчик чи дівчинка

Про те, що родичка перебуває при надії, Огнєвіч не приховувала. Навіть зняла Юлію в кліпі “Янгол”. Окрім сестричок, у відеоряді можна побачити маму дівчат і чоловіка породіллі. Вся сім’я зібралася гуртом.

Родина Злати Огнєвіч спілкується з татом співачки по відеозв’язку

Цією піснею зірка хотіла передати емоції жінок, які чекають своїх чоловіків з війни. Уявляти цей стан Златі не потрібно. Її татусь, військовий медик, якраз рятує поранених на лінії зіткнення, а родина чекає на нього вдома.

У кліпі Янгол можна побачити тата Злати Огнєвіч, який нині перебуває на лінії зіткнення

Самого Леоніда Бордюга на зніманні не було. Сім’я спілкувалася з головою родини через відеозв’язок телефоном. Тож у кліпі можна побачити бородатого чоловіка у форменому одязі, який весь час перебуває на своєму посту в лікарні. Раніше чоловік працював у Судаку, а на початку повномасштабної війни рятував людей на Харківщині. Потім приїхав додому у відпустку, а згодом знову повернувся.

Тепер у Злати є можливість потренуватися, доглядаючи племінника чи племінницю. А там уже й сама втямить, яке це щастя бути мамою. Тож візьме приклад з Юлії та в недалекому майбутньому порадує шанувальників довгоочікуваною новиною. Всі вже зачекалися.

Популярне

Схожі статті

Чоловік відмовляється від іншого сніданку. Але інший і не потрібен, коли є така смакота: омлет на сковороді

Омлет знайомий усім нам як простий і швидкий варіант сніданку. Навіть таку звичну страву можна зробити ще кращою та смачнішою. Сьогодні ми підготували рецепт пишного омлету без молока на сковороді.

“Та, про яку я співаю пісні”: Олег Винник розкрив імʼя таємної дружини, якій зберігає вірність вже 20 років

Олег Винник багато років тримав подробиці особистого життя у таємниці під сімома замками. Проте в одному інтервʼю все ж розкрив імʼя дружини. Хто ця загадкова жінка та чи знає її публіка? 

Ви будете хвалитися цією стравою перед знайомими: рецепт найніжнішої картопляної запіканки з м’ясом

Картопля запечена з м'ясом під сирною скоринкою – це дуже смачна і ситна страва, яка підійде на свято і на кожен день. Всього кілька кулінарних секретів і ви приготуєте ідеальну запіканку!