Чоловік Наташі Корольової Тарзан на річницю весілля одягнувся у форму лейтенанта: “Збулась моя мрія”

Скандальна співачка Наташа Корольова показала нові фото зі своїм чоловіком Тарзаном у військовій формі. В такому вигляді Сергій Глушко з'явився вперше перед публікою.

Наташа Корольова народилась і виросла в Києві, однак будувати співочу кар’єру поїхала у москву. Там познайомилась зі своїм майбутнім чоловіком Сергієм Глушком, більш відомим як Тарзан, танцівником. Співачка завжди позиціонувала себе як “киянка”, однак після 24 лютого 2022 року опинилась в списку зрадників через своє мовчання. При цьому рідна сестра і мама Наташі, які давно живуть в США, підтримали Україну публічно, а Людмила Поривай на концерті Ірини Білик навіть висміяла свого зятя Тарзана, який виступає за війну. Але стосунки з донькою жінка підтримує, незважаючи на розбіжності в поглядах.

 

Чоловік Наташі Корольової Тарзан на річницю весілля одягнувся у форму лейтенанта

В одному з інтерв’ю російським ЗМІ Корольова заявила, що готова відправити свого чоловіка на передову, якщо буде потреба. Він з відзнакою закінчив військовий інститут і дослужився до старшого лейтенанта, однак від слів до справи нічого не дійшло.

Днями в Інстаграм-блозі Наташі Корольової з’явились фото, на яких співачка постала в блакитній сукні з квітковим візерунком, фатою і білими рукавичками, а Тарзан одягнув військову форму. В такому вигляді пара святкувала фарфорове весілля:

Збулася моя мрія. Через 20 років я побачила свого чоловіка у формі

, – написала Наташа.

Чоловік Наташі Корольової Тарзан на річницю весілля одягнувся у форму лейтенанта

Цей день співпав з Днем офіцера і Корольова цинічно привітала всіх, “хто захищає честь своєї країни”.

Нагадаємо, Корольова та Глушко три роки тому ледь не розлучилися після гучного скандалу, в який співачку втягнув танцюрист. На всю країну стало відомо, що танцюрист зрадив обраниці. Його коханка кілька місяців розповідала подробиці їх роману на телешоу. Після всього пережитого поп-зірка все одно вибачила чоловіка та зберегла шлюб. У пари є дорослий син Архип.