Народився з особливостями розвитку: чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Музиканти Костянтин і Валерій Меладзе відомі своєю творчою діяльністю, а про особисте говорити не люблять. Як виявилося, у продюсера є син з особливостями розвитку.

Композитор та продюсер жіночого тріо “Віа Гра” Костянтин Меладзе до роману з Вірою Брежнєвою побудував родину з Яною Сумм, яка народила йому трьох дітей. Наймолодший спадкоємець, якого Костянтин назвав на честь улюбленого брата Валерія, з’явився на світ у 2005 році та виглядав цілком звичайною дитиною, однак після трьох років хлопчик різко почав втрачати набуті навички. Причиною “відкату” в розвитку став діагноз аутизм.

Парі довелося пройти багатьох лікарів, щоб дізнатись, що з сином не так. Однак на той момент Брежнєва вже була у таємних стосунках з Меладзе, який в результаті заради співачки покинув дружину і дітей, хоча продовжив допомагати їм матеріально.

Як живе особливий син Костянтина Меладзе, якого він залишив заради Віри Брежнєвої
Чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Екс-дружина Костянтина відшукала найкращих спеціалістів для Валерія і самостійно займається його реабілітацією, поки колишній зірковий чоловік зайнятий стосунками з Брежнєвою. У рідкісних інтерв’ю Меладзе не обговорює своє особисте життя.

Нагадаємо, Меладзе одружився на Яні Сумм в 1994 році. В 2000 у пари народилась донька Аліса, в 2004 – Лія, а в 2005 – син Валерій. Будучи сім’янином, навколо Костянтина постійно ходили чутки про романи з учасницями гурту “Віа Гра”. Йому приписували зв’язки з Євою Бушміною, Поліною Гагаріною, яка була колишньою учасницею “Фабрики зірок”, у 2013 році стало відомо, що Меладзе та його дружина вирішили розстатися. Коли почався шлюборозлучний процес, композитор переїхав у москву, залишивши родину в Києві, а у 2015 році він одружився вдруге на Вірі Брежнєвій. Весілля пари було таємним і відбулось на італійському курорті в Тоскані.

У мережі почали ширитись чутки, що Костянтин Меладзе та Віра Брежнєва таємно оформили розлучення
Чому і про що мовчить чоловік Віри Брежнєвої Костянтин Меладзе

Через рік продюсер зізнався ЗМІ, що завдяки Вірі він почав багато подорожувати та правильно харчуватися, а також стежити за своїм зовнішнім виглядом і гардеробом, однак після 24 лютого 2022 року подейкують про розлучення зіркового подружжя. Офіційних коментарів про це вони не дають.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.