Дружина Віктора Павліка емоційно розповіла, як поїхала за сотні кілометрів від рідного дому: “Стільки вражень”

Відома українська блогерка та дружина співака Віктора Павліка розповіла про відпочинок на курорті разом зі своїм сином і коханим чоловіком. Куди відправилась зіркова родина?

Катерина Репяхова, відома українська блогерка та дружина артиста Віктора Павліка, активно веде свою сторінку в соціальній мережі Інстаграм. Знаменитість нещодавно розповіла, що вирушила зі своїми рідними на відпочинок до курорту на Заході України, де відпочиває багато років поспіль. Знаменитість повідомила, що і свого сина привчає до того, аби він піклувався про своє здоров’я.

Катерина Репяхова поїхала відпочивати

На особистій Інстаграм-сторінці знаменитість розповіла, що вони з чоловіком вирішили влаштувати сімейний відпочинок. Катерина Репяхова та Віктор Павлік вирушили до Трускавця, що у Львівській області. За спогадами дружини відомого українського музиканта, туди вона приїжджає з самого малечку – щойно їй виповнилось 2 роки, вони з батьками навідувались на курорт щороку.

Катерина Репяхова опублікувала кадри з відпочинку з чоловіком Віктором Павліком і сином

А ось свого маленького сина Михайла, пригадала відома українська блогерка, вона привчає до найкращого з ще меншого віку. Катерина Репяхова розповіла, що вперше Михайло Павлік побував у Трускавці, коли йому було 2 місяці. Відтоді зіркова мама постійно намагається привезти свого малюка на оздоровлення до українського курорту.

У своєму Інстаграм-блозі Катерина Репяхова опублікувала серію фотографій та відео, на яких продемонструвала красу Трускавця. Знаменитість показала кадри з прогулянки містом, а також замилувала ніжними світлинами на тлі зелених насаджень. Катерина Репяхова позувала зі своїм сином, а на кадрах милувалась дитиною.

Дружина Віктора Павліка Катерина Репяхова розповіла, де відпочиває разом зі своїм сином

Фотографій зі своїм чоловіком Віктором Павліком Катерина Репяхова своїм підписникам не показала. Про це у коментарях до нової публікації поспішив нагадати сам музикант – він у жартівливій манері нібито сумно зазначив, що його дружина фотографій з татом “сюди не приліпила”.