Тіна Кароль мріяла вийти за нього заміж, але запізнилася: Ivan NAVI уперше став татком і показав малюка

Сьогоднішній день для Ivan NAVI став видатним. 22 серпня співак став татком уперше. На світ з'явилося хлоп'я, яке щасливий батько назвав рідкісним ім'ям Дарій.

Іван сам сповістив радісну новину своїм підписникам в Інстаграмі, відзначивши:

“Сяркевич Дарій Іванович. Люблю тебе, Сину!”

Напевно, малюк з’явився на світ у Львові, бо саме таку геолокацію встановив новоспечений татусь. Артист сповістив вагу хлопчика – 3,850 кг. Всі взялися вітати чоловіка з видатною подією в житті. Теплі слова на адресу NAVI написали Даша Квіткова, Міша Романова, Ірина Федишин, Катерина Кухар, Григорій Решетник, Тоня Матвієнко та інші.

Тіна Кароль

Цікаво, що від Тіни Кароль поки жодного повідомлення під дописом немає. А колись артисти плідно співпрацювали разом. Навіть випустили сумісний дует із дуже романтичним відео. Пара прогулюється вуличками Львова, обнімаються й танцюють. Тоді Тіна казала про колегу:

“Він саме той хороший хлопець, за якого хочеться вийти заміж”.

Тіна Кароль разом з Ivan NAVI записали романтичний дует

Артисти домовились, що після пісня-lovestory “Ангели все знають”, обов’язково зустрінуться у Львові ще раз. Тіна сказала, що ходитимуть під ручку, а Ваня обіцяв провести екскурсію по обласному центру. Зірки навіть обіцяли влаштувати таємний концерт.

До цього Кароль й Ivan NAVI були незнайомі. Та поки працювали разом над піснею, встигли поспілкуватися й подружитися. Згодом Ваня зізнався, що завжди мріяв про такий дует.

Хто мама?

Зрозуміло, що Тіна Кароль опинилася осторонь й обраницею Ivan NAVI стала інша дівчина. От тільки хто вона, артист не поспішає розповідати на широкий загал. Та допитливим журналістам вдалося з’ясувати, що породілля, яка подарувала артисту первістка, начебто працює стоматологинею у Дрогобичі. Її батько раніше обіймав пост заступника міністра охорони здоров’я. А познайомилися голубки новорічної ночі.

Популярне

Схожі статті

Альбіну Джанабаєву помітили посеред вулиці у траурно-чорній сукні: цей образ викликає багато питань

Альбіна Джанабаєва продемонструвала цікавий образ, який викликав багато емоцій серед її фанатів. Світлини у чорній сукні співачка опублікувала у своєму Instagram.

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.