“Він такий солоденький”: щаслива Злата Огнєвіч у новому для себе статусі розсекретила ім’я і стать дитини

Нещодавно у житті відомої української співачки з'явилась нова маленька людина. Злата Огнєвіч розповіла про народження малюка та нарешті розсекретила його ім'я і стать

Відома українська співачка Злата Огнєвіч нещодавно відчула себе у новому статусі. Знаменитість стала тіткою – її сестра народила свого первістка. Про це зірка розповіла шанувальникам на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм і повідомила, що покаже малюка, як тільки його батьки погодяться розкрити його обличчя громадськості.

Втім, приховувати ім’я та стать дитини знаменитість не стала. Злата Огнєвіч розповіла шанувальникам, що в її сестри народився хлопчик, якого його батьки назвали Марком. Крім того, повідомила артистка на своїй Інстаграм-сторінці, малюк вже в такому юному віці буквально зачаровує всіх своєю красою. Саме тому, зізналась співачка, вона так хоче показати його всім.

Злата Огнєвіч розповіла про народження дитини у своєї сестри
Злата Огнєвіч розповіла про народження дитини у своєї сестри

До слова, раніше знаменитість цікавилась у своїх підписників, хто, на їхню думку, народився в її сестри. Чимало підписників відомої української співачки відповіли, що сестра артистки стала мамою дівчинки. Насправді ж, потішила зірка своїх шанувальників, її рідна людина привела на цей світ хлопчика.

За словами Злати Огнєвіч, вона намагається дати простір сестрі та її чоловікові, щоб вони мали змогу прийти до тями. Знаменитість повідомила, що не турбує рідну людину дзвінками та пустими розмовами, аби вона могла відійти від пологів та звикнути до думки, що тепер вона – мама. Втім, зізналась співачка, вона дуже чекає на кожну зустріч із сестрою та новонародженим малюком.

Сестра відомої співачки Злати Огнєвіч народила свою першу дитину
Сестра відомої співачки Злати Огнєвіч народила свою першу дитину

Нагадаємо, що відома українська співачка наразі про своє особисте життя не розповідає, тому шанувальники і не здогадуються про те, чи є хтось у співачки. Знаменитість раніше брала участь у реаліті-шоу “Холостячка”, втім стосунки з переможцем проєкту Андрієм Задворним у зірки не склались.

Популярне

Схожі статті

Готую одразу по три рибки: найсмачніший оселедець без звичного розсолу. Їсти можна буде вже за кілька годин

Особливий розсіл для оселедця допоможе вам приготувати настільки апетитну рибу, що такого делікатесу ви ще не куштували. Ділимось найкращим рецептом.

Остапчук повів дружину на базар – 1,5 кг полуниці, 0,5 кг малини, 0,5 кг абрикос, 1 кг черешні. Скільки грн?

Особисте життя Володимира Остапчука завжди було яскравим і цікавим. Після двох шлюбів український телеведучий одружився втретє. Його обраниця молодша за нього на 16 років, а їхнє спільне життя дивує.

Усі мої подруги на дієті обожнюють мене: суфле без зайвих калорій. За смаком виходить як дорогий десерт

Смачне й таке ніжне домашнє суфле не просто ідеально доповнить ваше вечірнє чаювання, але й дозволить створити фігуру мрії. Розповідаємо про по-справжньому казковий рецепт.