День Незалежності України: Настя Каменських, Камалія, Леся Нікітюк та інші знаменитості привітали зі святом

Сьогодні, 24 серпня, в Україні відзначають День Незалежності. Для кожного українця цей день має особливе значення. З державним святом українців привітав не лише Президент, а й зірки українського шоу-бізнесу.

Настя Каменських

Українська співачка Настя Каменських у своєму Інстаграм-блозі опублікувала знімок, зроблений на фоні Києва. Артистка написала теплі слова привітань. Співачка побажала, щоб Україна завжди залишалася такою сильною та незламною, як зараз. Каменських мріє, щоб всі наступні роки українців пройшли під мирним небом квітучої країни.

Камалія

Співачка Камалія у красивій жовто-блакитній сукні записала привітальне відео на фоні “Батьківщини-мати”. Артистка подякувала захисникам за їхню мужність і відвагу і запевнила, що не втрачає віру у світле майбутнє України.

Світлана Лобода

Співачка Світлана Лобода написала слова привітань у своєму Інстаграм-блозі:

Незалежність – це найцінніше, що може бути у людини та її рідної країни. Це виборювати свою свободу, йти до кінця і вірити, що все зможемо пройти! Дякую нашим воїнам, які кожної хвилини ризикують своїм життям задля вільного майбутнього наших дітей. Ми обов’язково переможемо, бо ми сила, бо ми єдині в цьому бажанні бути незалежними.

Лобода привітала з Днем Незалежності України
Лобода привітала з Днем Незалежності України

Леся Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк опублікувала у своєму Інстаграм-блозі власне фото у чорній сукні-вишиванці і привітала зі святом:

З Днем Незалежності України! Дякую нашим захисникам і захисницям за постійну боротьбу! Низький вам уклін.

Тіна Кароль

Українська співачка Тіна Кароль у день Незалежності України представила свою нову пісню “Одне серцебиття”, яку виконала на тлі “Батьківщини-матері”.

Я ніколи не перестану і не втомлюсь бути переконливою, бути талановитою заради боротьби, яка очищує нас від минулого та боронить нашу свободу! З Днем Незалежності, люба Батьківщино!

, – написала Кароль.

Тімур Мірошніченко

Відомий український телеведучий і шоумен Тімур Мірошниченко опублікував у своєму Інстаграм-блозі фото з донькою і дружиною у вишиванках. Чоловік написав дуже щемливі слова і звернувся до країни.

Пишаємося бути твоїми громадянами і пронесемо цю любов крізь все життя

, – зазначив Тімур.

Популярне

Схожі статті

Спробуйте один раз – будете робити постійно. Простий рецепт приготування сирних пончиків: тануть у роті

Повітряні пончики – дуже смачний десерт з кисломолочного сиру, який з легкістю можна приготувати вдома. Рецепт простий і зрозумілий, а смак виходить неперевершеним.

На цю вечерю прибігають навіть сусіди. Просто, але як же смачно виходить: курячий суп із сирними кульками

Суп - це знайома всім проста і смачна страва, яка також вважається корисною. Сьогодні ми підготували незвичайний рецепт курячого супу з сирними кульками, який сподобається кожному з першої ж спроби.

Беру курку та помідори і готую геніальний салат: оригінальний рецепт з доступних продуктів на свято

Приготуйте цю страву один раз і ви будете робити її постійно. З найпростіших продуктів виходить оригінальний салат, який з легкістю стане зіркою святкового столу.