Недешева мода: Тіна Кароль показалась на фотосесії у стильному й дорогому молочному костюмі за 10 тисяч

Відома українська співачка Тіна Кароль вийшла у світ у стильному наряді. Знаменитість взяла участь у фотосесії у літньому діловому штанному костюмі ніжного бежевого кольору

Тіна Кароль, відома українська співачка, нещодавно взяла участь у новій фотосесії. Знаменитість знялась у фотосеті в стильному вбранні, вартість якого сягає десяти тисяч гривень. Артистка на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм опублікувала серію фотографій у незвичайному для себе образі. Тіна Кароль продемонструвала світлини, на яких позує у діловому штанному костюмі бежевого кольору.

Відома українська співачка у рамках фотосесії вбралась у трендовий літній наряд від українського бренду Stash. Знаменитість скомбінувала жилетку та штани палаццо однакового відтінку. На офіційному сайті виробника дизайнерського одягу вартість штанів сягає 8 тисяч гривень, а ось жилетка коштує 7 тисяч гривень.

Тіна Кароль показалась у стильному наряді бежевого кольору за чималу суму
Тіна Кароль показалась у стильному наряді бежевого кольору за чималу суму

Варто зазначити, що обраний наряд чудово підкреслив фігуру відомої української співачки. Цікавий крій піджака зробив акцент на її витонченій і тендітній талії, а виріз на жакеті підкреслив бюст Тіни Кароль. Родзинкою образу стали трендові штани палаццо. Артистка доповнила свій образ намистом із перлин та підвіскою з сережками в однаковому стилі. Красива укладка та нюдовий макіяж вдало завершили образ знаменитості.

В описі до нової публікації відома українська співачка підтримала своїх підписників і зазначила, що українці – об’єднані силою та вірою, а тому гідно витримають всі випробування та складнощі. Знаменитість справедливо підмітила, що випробування даються лише тим, хто здатен їх подолати. Тіна Кароль зауважила, що українці обов’язково досягнуть омріяної перемоги.

Тіна Кароль звернулась до своїх підписників
Тіна Кароль звернулась до своїх підписників

У коментарях до нової публікації відомої української артистки її підписники подякували за підтримку й погодились зі словами Тіни Кароль. Крім того, шанувальники співачки зробили їй чимало компліментів – користувачам мережі сподобався костюм, в якому зірка знялась у фотосесії, та її загальний зовнішній вигляд.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.