“Спалюю мости”: Шоптенко прокоментувала стосунки зі скандальним Олегом Винником, який виїхав жити до Німеччини

Відома українська танцівниця Олена Шоптенко висловилась про спілкування з Олегом Винником. Знаменитість зізналась, чи підтримує з ним зв'язок після початку повномасштабної війни

Олена Шоптенко, відома українська танцівниця та хореографиня, давно здобула свою популярність та завоювала кохання мільйонів шанувальників. Нещодавно зірка побувала в студії телепрограми “ЖВЛ”, де розповіла про чималу кількість цікавинок зі свого життя. Крім того, знаменитість прокоментувала ситуацію з Олегом Винником та зізналась, чи спілкується з ним після початку повномасштабного вторгнення.

2020 року на зніманнях “Танців із зірками” Олена Шоптенко танцювала в парі з Олегом Винником, тому ведучий шоу “ЖВЛ” Тімур Мірошниченко поцікавився, чи продовжує танцівниця підтримувати зв’язок з артистом. За словами Шоптенко, вона не бачилась із ним та навіть не спілкувалась з артистом, навколо якого горить чимало скандалів.

Олена Шоптенко у новому інтерв'ю висловилась про спілкування з Олегом Винником
Олена Шоптенко у новому інтерв’ю висловилась про спілкування з Олегом Винником

Шоптенко зізналась, що їй сумно через всіх зірок, які показують себе з гіршої сторони у часи повномасштабної війни. Втім, додала хореографиня, з такими людьми їй зовсім не важко прощатись – вона це робить сміливо та швидко.

“У мене є така риса, я різко прощаюся з людьми. Іноді спалюю мости. Для мене це досить нормальна практика”, – зізналась у студії “ЖВЛ” Олена Шоптенко.

Нагадаємо, що відомий український співак і повелитель вовчиць Олег Винник зник з інформаційного простору разом із початком повномасштабного вторгнення. Пізніше з’ясувалось, що артист покинув межі рідної країни після 24 лютого минулого року. За словами знаменитості, він вирушив у Німеччину та залишився там жити задля лікування від хвороби, називати яку він не хоче.

Олена Шоптенко розповіла про спілкування з Олегом Винником
Олена Шоптенко розповіла про спілкування з Олегом Винником

Разом з тим, артист пояснив, чому він не підтримував зв’язок із фанатами на особистій сторінці в Інстаграмі або будь-якій іншій соціальній мережі. За словами Олега Винника, в нього не було доступу до його блогів, через що він збирався судитись зі своїм колишнім менеджером і продюсером.

Популярне

Схожі статті

Найпростіший варіант для всієї родини. За останній шматочок змагаються: ледачий пиріг із сиром на сковороді

Усі ми любимо випічку, без неї важко уявити гарний вечір. Але часом так ліньки розводити готування і тісто. Сьогодні ми підготували рецепт ледачого пирога з лаваша з сиром і ковбасою на сковороді.

Діти швидко зростають: Олена Тополя показала, як нині виглядає її найменша 3-річна донечка в оточенні братів

Двох старших синів Олена Тополя показує широкому загалу доволі часто, а от найменшу донечку Марійку намагається приховувати від прихильників. Усе ж на деяких фото можна роздивитися 3-річну дитину.

Народила свою копію: Анастасія Приходько показала старшу доньку, яку неможливо від неї відрізнити

Анастасія Приходько, відома українська співачка, має трьох дітей. Найстарша донька артистки виглядає її копією. Нещодавно зіркова мама показала нову світлину дівчини.