“На позиціях”: Дмитро Комаров показав, де мандрує Україною і чому без дружини Олександри Кучеренко

Український телеведучий-мандрівник Дмитро Комаров привітав українців з Днем Незалежності і показав фото з фронту. Саме там чоловік зараз веде свою журналістську діяльність.

Дмитро Комаров – відомий український телеведучий-мандрівник, який створив найбільш рейтингову в Україні програму про подорожі “Світ на виворіт”. Протягом 10 років чоловік їздив по найвіддаленішим куточкам планети і показував традиції та життя людей з різних континентів.

Після початку повномасштабної війни в Україні, Дмитро Комаров, як і інші чоловіки призовного віку, не можуть перетнути кордон. Та це не стало для телеведучого причиною зупинити свою діяльність. Зараз Дмитро знімає репортажі про реалії життя українців в умовах війни. Так, Комаров вже випустив вражаючий документальний фільм “Рік”, в якому показав інтерв’ю з головнокомандуючими України, з військовити та людьми, які пережили окупацію.

Дмитро Комаров показав, де мандрує Україною
Дмитро Комаров показав, де мандрує Україною

Схоже, що зараз Комаров працює над новим проєктом, в якому також буде висвітлювати правду про війну в Україні.

24 серпня, в День Незалежності України, Дмитро Комаров у своєму Інстаграм-блозі опублікував фото з Донеччини і написав про своє ставлення до цього свята.

Незалежність Україна здобула, коли мені було 8 років. В такому віці ще не розумієш деталей. Але я чітко пам’ятаю відчуття гордості за Україну.

Зовсім інакше сприймається День Незалежності на фронті. В тому місці, де Незалежність відстоюють тут і зараз. Де Незалежність – це не лише щось символічне. А те, заради чого кожен тут готовий віддати найцінніше – своє життя. У будь-яку мить.

Сьогодні з операторами Санею Дмитрієвим та Сергієм Мацко провели цей день на Донеччині, на позиціях наших бійців. Приїхали привітати та потиснути руку. Записати історичні інтерв’ю для майбутніх фільмів. Це був один з найбільш емоційних Днів Незалежності для мене.

Дякую всім, кого бачив, але розкривати деталі не можу.

На фото – дуже круті танкісти, вже не на “нулі”, де всі з радістю зробили фото на згадку.

, – написав Комаров.

Популярне

Схожі статті

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.

“Непростий шлях”: Цибульська розповіла про походи до психіатра та розкрила, чи зраджувала свого обранця

Цибульська відверто зізналась, чи допускала кохання поза межами шлюбу. Окрім того, вона розповіла, що переживала "непростий шлях" і зверталася до психіатра.

Розлучена 46-річна Камалія похвалилася коштовною обручкою: “Так, мені освідчуються й я освідчуюся у коханні”

Довгих два десятиліття Камалія була покірною мусульманською дружиною, виховуючи чарівних донечок-близняток. Та після розлучення з Мохаммадом Захуром жінка може собі дозволити будь-що.