Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою: тепер зовсім не схожа на маму

15-річна донька ведучої ТСН Лідії Таран Василина вирішила кардинально змінити свій образ. Дівчина підрізала своє волосся і пофарбувалася у брюнетку.

45-річна ведуча новин Лідія Таран має 15-річну доньку Василину. Дівчинка народилася у цивільному шлюбі ведучої з шоуменом Андрієм Доманським. Василина не є медійною особистістю та час від часу зіркова мама публікує фото з донькою у своєму Інстаграм-блозі.

А ось сама Василина майже не веде сторінки в соціальних мережах, а в її профілі Інстаграм всього декілька фото.

Та нещодавно дівчина вперше за довгий час опублікувала нове фото у своєму Інстаграм-блозі. Зробила це дівчина до Дня Незалежності України. Так, на світлині Василина показалася в самому центрі Києва – на Майдані Незалежності. Дівчина вразила своїм зовнішнім виглядом, адже вона кардинально змінила образ. З довговолосої блондинки Василина перетворилася на брюнетку з каре.

Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою
Донька Лідії Таран від Доманського коротко підстриглася і стала брюнеткою

З Днем Незалежності, рідна

, – підписала фото донька Таран.

Нагадаємо, Андрій Доманський і Лідія Таран розійшлися, коли їхній доньці Василині було всього 3 роки. Шоумен покинув жінку з дитиною заради іншої. Маленька Василина залишилися жити з мамою. Незважаючи на болісне розставання, Лідія Таран не проти аби донька спілкувалася з батьком. Телеведуча зізнається, що Андрій бере активну участь у вихованні доньки, допомагає їм фінансово і часто дарує Василині дороговартісні подарунки.

Стало известно, где за границей живут Лидия Таран и ее дочь от Доманского
Лідія Таран з Андрієм Доманським і маленькою Василиною

До слова, Лідія Таран і Василина після початку повномасштабної війни в Україні виїхали до Франції. Там 15-річна школярка пішла у місцеву школу, де успішно навчається. Цікаво, що Лідія Таран також вирішила здобувати освіту у Франції. Жінка вступила на магістратуру у французький університет, де вдосконалює свої знання у сфері журналістики. Крім навчання, Таран продовжує працювати у команді ТСН, як спецкориспондентка. Також жінка бере активну участь у місцевих заходах, де висвітлює правду про війну в Україні.

Популярне

Схожі статті

Легендарний торт “Прага” за домашнім рецептом. Неймовірно смачно: готую на замовлення, хоча може кожен

Від торта "Прага" неможливо відірватися. Якщо зробити десерт удома, то вийде ще кращий, аніж магазинний. Коржі шоколадні, трішки вологі, крем вершковий зі згущівкою та абрикосове варення.

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.