ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу, про яких мріють жінки: Борисюк, Решетнік, Горбунов та інші

Бути гарним сім'янином під силу не кожному чоловіку. Та серед зірок українського шоу-бізнесу є немало тих, хто гордо носить статус голови сімейства.

Герої нашої сьогоднішньої статті ставлять сім’ю, дружину та дітей на перше місце.

Юрій Горбунов

ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Юрій Горбунов
ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Юрій Горбунов

Юрій Горбунов і Катя Осадча у шлюбі вже 6 років і їхнім стосункам можна позаздрити. Шоумен з трепетом і ніжністю ставиться до своєї дружини і дуже цінує те, що вона народила йому двох дітей. Варто відзначити, що Горбунов був на пологах, коли народжувались його сини. Юрій запевняє, що кожен чоловік мусить пройти через це зі своєю дружиною, щоб усвідомити, через що проходить жінка, народжуючи дитину.

Григорій Решетнік

Григорій і Христина Решетнік стануть батьками вчетверте
ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Григорій Решетнік

Ведучий “Холостяка” Григорій Решетнік знаходиться у шлюбі вже 13 років. З дружиною Христиною він має трьох дітей. Чоловік повністю забезпечує свою дружину та дітей і завжди ставить сім’ю на перше місце.

Віталій Борисюк

Ольга Сумська показала Борисюка після репетиції
ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Віталій Борисюк

Український актор Віталій Борисюк вже 27 років у шлюбі з Ольгою Сумською. Подружжя разом півжиття, та вони не втратили кохання і досі з трепетом ставляться один до одного. Борисюк і Сумська мають спільну доньку Ганну та разом виховували доньку акторки від першого шлюбу. Діти подружжя вже дорослі та живуть своїм життям.

Тімур Мірошниченко

ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Тімур Мірошниченко
ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Тімур Мірошниченко

Український телеведучий Тімур Мірошниченко – турботливий чоловік та батько вже трьох дітей. Тімур всього себе присвячує сім’ї, тому і наважився взяти в родину ще одну дитину. Нагадаємо, телеведучий з дружиною нещодавно усиновили 2-річного хлопчика, якого назвали Мартелем. Хлопчик народився недоношеним, тому його залишила біологічна мама. Зараз Мартелю необхідне постійне лікування. Та навіть страшні діагнози не стали перепоною для сім’ї Мірошниченко.

Тарас Тополя

ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Тарас Тополя
ТОП-5 зразкових чоловіків українського шоу-бізнесу: Тарас Тополя

Фронтмен гурту “Антитіла” Тарас Тополя – багатодітний батько. За 10 років шлюбу зі співачкою Альошою у нього народився син Роман (13 років), син Марк (10 років) та донечка Марійка (3 роки). Зараз Тополя змушений жити окремо від своєї дружини та дітей. Після початку повномасштабної війни в Україні Альоша з трьома дітьми виїхали в США, а Тополя залишився в Україні.

Популярне

Схожі статті

Цю смакоту обожнюють всі, тому готую багато: шаровий салат-тортик із куркою. Смачний та неймовірно ніжний

Рецепт ніжного салату-торта з копченою куркою, картоплею та сиром дуже просто приготувати на своїй кухні. Ця смакота вам обов'язково сподобається!

Сирне тісто з картопляною начинкою: традиційні пиріжки більше не роблю — родина запевняє, що так смачніше

Як приготувати випічку, щоб не витрачати багато часу на тісто? Сьогодні ми запрошуємо вас відкрити для себе новий варіант улюбленої класичної страви — пиріжки з сирного тіста із картоплею.

Щаслива Наталя Могилевська замилувала відео з маленькою донькою: солодощі, перший велосипед і рожеві ведмеді

Наталія Могилевська розчулила кадрами зі своєю донькою Софією, якій виповнилось 4 роки, а також показала, як влаштувала день народження для маленької іменинниці.