Дмитро Ступка вдруге став батьком: закрутив роман із відомою українською співачкою, в якої вже є дитина

Відомий український актор вперше після розлучення почав нові стосунки. Знаменитість не став приховувати свою обраницю та показав, як вона виглядає

Представник популярної в Україні династії акторів Дмитро Ступка ще при народженні став відомим. Хай там як, але за особистим життям знаменитості навіть зараз спостерігає чимала кількість його прихильників. Нещодавно нащадок легендарного Богдана Ступки здивував фанів новиною. Виявляється, актор перебуває у стосунках з українською співачкою. Про це він повідомив, опублікувавши на особистій сторінці в соціальній мережі Інстаграм.

У своєму блозі знаменитість розмістив нову світлину, на якій позував із новоспеченою дівчиною. Нині зіркова пара проживає далеко за межами рідної країни – вони оселились у США. Дмитро Ступка на опублікованому кадрі показав усю ніжність і романтичність стосунків. Знаменитий актор ніжно пригорнувся до своєї обраниці, а на обличчях обох сяяла яскрава усмішка.

Дмитро Ступка показав свіжу фотографію зі своєю новою дівчиною Юлією Калабішкою
Дмитро Ступка показав свіжу фотографію зі своєю новою дівчиною Юлією Калабішкою

В описі до нової фотографії знаменитість вирішив не залишати багато зайвих слів, а просто подякував своїй дівчині за те, що вона в нього є. Схоже, у новоспеченої зіркової пари чудові та гармонійні стосунки, в яких вони одне одного завжди підтримують. Хай там як, але Дмитро Ступка на світлині поруч зі своєю коханою виглядає дуже щасливим.

Як з’ясувалось пізніше, Дмитро Ступка почав зустрічатись з українською співачкою, яка виступає під псевдонімом Barabanovа. Зірка, як і її новоспечений бойфренд, має дитину від попереднього шлюбу. Хоча говорити про створення родини, ймовірно, зарано, в актора тепер не одна донька, але і майже названий син.

Дмитро Ступка почав стосунки з українською співачкою Barabanovа
Дмитро Ступка почав стосунки з українською співачкою Barabanovа

Нагадаємо, що раніше відомий український актор перебував у шлюбі з Поліною Логуновою, яка народила йому доньку. Дівчинку зіркове подружжя назвало Богданою, на честь прадідуся – Богдана Ступки.

Популярне

Схожі статті

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.

Такі часникові пампушки до борщу ви ще не готували: неймовірно пухкі та ароматні. Урвала рецепт у сусідки

Краще тарілочки запашного українського борщу, може бути тільки борщ з часниковими пампушками. Готувати їх просто, а на аромат збігаються навіть сусіди.