“Вже тренуюся”: Андрій Бєдняков привітав Олександра Усика з перемогою в поєдинку і сфотографувався без зуба

Андрій Бєдняков привітав боксера Олександра Усика з тріумфальною перемогою в поєдинку в характерній для себе гумористичній манері. Він сказав, що "вже тренується" і виставив кумедну світлину "без зуба".

Харизматичний актор та ведучий Андрій Бєдняков став одним із численних зіркових користувачів соцмереж, які публічно привітали славнозвісного боксера Олександра Усика з перемогою в поєдинку.

Український чемпіон змагався з британським важковиком Даніелем Дюбуа – і здобув гучну перемогу. Вітчизняні зірки заполонили свої сторінки в мережах та історії словами привітань.

Андрій Бєдняков, відомий своїм веселим характером та хистом до жартів, також запостив у своєму Інстаграмі привітання. Одначе крім теплих слів, він написав під світлиною:

“Я тренуюся. Скоро”

– і до того ж виставив власну світлину із замальованим переднім зубом, через що здається, ніби актор уже встиг продуктивно потренуватися.

 

Фоловери відразу почали гадати, що мав на увазі Андрій.

“З ким бій буде? З Лесею Нікітюк?”

“Дав зуб, що Усик переможе?”

“Дюбуа натріскав?”

“Типу натяк на те, що ти наступний?”

Деякі коментатори звернули увагу, що так Бєдняков нагадує самого Усика, в якого є характерна особливість – щілина між зубами, котру боксер принципово не бажає прибирати.

“Один в один”

“Усик – от чий ти син”

“Ахаха, гарний суперник! Майже близнюк”

Знайшлося багато підписників, які просто захопилися почуттям гумору ведучого:

“Андрій завжди щось придумає”

“Спасибі тобі за все! За гумор, за емоції”

“Андрій, Ваш гумор – неперевершений!”

Переможний поєдинок: не все так просто

Бій, що відбувся між Олександром Усиком та Даніелем Дюбуа, мав особливе значення в кар’єрі першого, оскільки він захищав свої чемпіонські титули.

Однак британський суперник Усика вже вимагає реваншу або навіть оскарження результату через те, що, за його словами, йому несправедливо зарахували заборонений прийом.

Усик відреагував на це жартома, мовляв, готовий побитися завтра на кулаках, влаштувавши вуличну бійку.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.