“Хочуть, хай їдуть!”: Олег Скрипка висловився проти заборони на виїзд всіх чоловіків з України

Український співак Олег Скрипка дав досить відверте інтерв'ю для проєкту "ПРЯМА ЧЕРВОНА" в YouTube. Він висловив своє невдоволення закритими кордонами для чоловіків

Нещодавно Олег Скрипка вже отримав порцію критики у свою сторону за образ української жінки. І знову його слова стали приводом для чергового докору з боку прихильників.

В одному зі своїх інтерв’ю фронтмен гурту “Воплі Відоплясова” стосовно заборони виїзду за кордон для чоловіків призовного віку. На його думку, ситуація в Україні не є такою тотальною, що 100% юнаків мають бути всередині країни чи бути мобілізованими.  Якщо людина хоче втекти в іншу державу, і шукає будь-які можливості для цього, українським збройним силам він не потрібен. Адже в нього нуль мотивації.

Олег Скрипка поділився думками стосовно закритих кордонів

Олег Скрипка поділився думками стосовно закритих кордонів

На думку Олега потрібно розробити іншу систему, адже ця породжує процвітання корупції на всіх рівнях.

“Потрібно зробити систему, щоб він не військкомату чи прикордоннику платив, а нехай зробить донат і може виїжджати. Політика заборони ніколи не працювала”

Також співак навів порівняння з забороною алкоголю. Адже тоді процвітав нелегальний бізнес, який приносив колосальні прибутки. Сама ж держава не отримувала жодного зиску. Так само і зараз. Хлопці шукають людей, кому можна заплатити великий хабар і спокійно поїхати працювати в Францію, Германію чи Польщу.

Олег Скрипка поділився думками стосовно закритих кордонів

Інші країни, маючи дешеву українську робочу силу, прекрасно розвиваються та процвітають.

“Не пускати, заохочувати своїх. Українці вміють працювати, є знання, бажання. Хто хоче виїхати, то нехай. А хто залишився — давати їм можливість працювати. Після кожної війни суспільство процвітає.”

Зазначимо, що не так давно Олег Скрипка порівнював українських та європейських жінок. На його думку, вони стають більш феміністичними та починають забувати про своє призначення.