Всі титули і нагороди найбагатшої співачки України Камалії: від заслуженої артистки до жінки тисячоліття

Камалія Захур робила все можливе для того, щоб не сходити зі шпальт газет. Співала, танцювала, брала участь в різних конкурсах. Все це загартувало зірку та зробило її шалено популярною

46-річна Камалія Захур заслужено має статус найбагатшої співачки України. Але завдячує цьому своєму коханому чоловікові. Інші ж титули та нагороди вона отримала самостійно.

У 2000 році з композицією “Люблю тебе”, яку до речі дівчина написала сама, вона отримала 1-ше місце в хіт-параді “Пісня року”. Саме тоді Камалія відчула смак перемоги.

Камалія
Камалія

2004 рік – рік Камалії

У 2004 році молода співачка отримала одразу кілька нагород. Спочатку на конкурсі “Бренд 2004 року” у номінації “Народне покликання” зірка стала “Співачкою року”.

В цьому році вона отримала таке довгоочікуване та бажане звання Заслуженої артистки України. А також один з відомих французьких парфумерів назвав своє творіння на честь дівчини.

Але і це ще не все. Адже у 2004 році відбувся перший сольний концерт співачки, пройшов він в Палаці Україна. Місця були розкуплені за досить швидкий час. Цього ж року співачка отримала звання “Жінки третього тисячоліття”.

У 2004 році Камалія проводила благодійну місію в Пакистані, за що отримала диплом та премію за “Місію Добрової Волі” та згодом отримала титул “Посол світу”.

Українська співачка Камалія розповідає про свої нагороди та титули
Українська співачка Камалія розповідає про свої нагороди та титули

Модельні нагороди Камалії

Українська зірка розкрила себе не тільки як талановита співачка, а також як модель. Вона регулярно бере участь в різних конкурсах краси. У 2003 році вона отримала одразу два титули: “Міс Південь Україна” та “Міс Open Одеса”. Вже через рік знову дві нагороди: “Віце-міс України” та “Цілеспрямованість”.

У 2008 році Камалія отримує найбажанішу нагороду “Місіс світу 2008”. Разом з титулом зірка отримала і діамантову корону.

Українська співачка Камалія розповідає про свої нагороди та титули

Але на досягненнях жінка не збиралась зупинятися. Так, у 2010 році вона отримала премію “Зіркове SOLO” загальнонаціональної програми “Людина року — 2010”.

Крайньою, але не менш важливою, нагородою була відзначена співачка в 2022 році. Вона отримала відзнаку від Української православної церкви.

Українська співачка Камалія розповідає про свої нагороди та титули
Українська співачка Камалія розповідає про свої нагороди та титули

Камалія не збирається зупинятись, адже в планах ще титул народної артистки України. І жінка цілеспрямовано іде до своєї мети.

Популярне

Схожі статті

Готую замість Олів’є на свята! Салат “Ніжний” з крабовими паличками: можу з’їсти одразу 2 порції! Рецепт

Салат "Ніжний" дуже смачна та красива закуска, викладена шарами, яка прикрасить будь-який стіл. А приготувати такий салат зовсім не складно. Спробуйте!

Знаю секрет, як подати макарони для гостей на святковий стіл: роблю макаронні гнізда з фаршем і запікаю

Страви з макаронів зазвичай вживають у будень, та якщо зробити макаронні гнізда з фаршем та запекти у духовці, вийде настільки крутезно, що не соромно буде подати й на святковий стіл.

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.