Остапчук їй уже не милий: Катя Полтавська не захотіла сидіти зі своїм чоловіком на сусідніх місцях в літаку

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук втретє одружений з молодою блогеркою Катериною Полтавською, яка не захотіла сидіти поруч зі своїм чоловіком в літаку.

Після двох розлучень з Оленою Войченко і Христиною Горняк Володимир Остапчук не зав’язав з одруженнями, а навпаки – він знову одружився і на цей раз з набагато молодшою за себе дівчиною. Третьою дружиною телеведучого стала журналістка, блогерка і новоспечена продюсерка Катерина Полтавська, яка молодша на 16 років. Стосунки між ними закрутились миттєво, вони з’їхалися швидше, ніж встигли добре одне одного вивчити.

Для неї Володимир став першим чоловіком у всіх сенсах – раніше у неї не було жодних стосунків ні з ким. У своєму шоу “Мекнув – питайте” Остапчук зізнався, що живе за принципом: з ким сплю – на тому і одружуюсь, тому на безіменному пальці Каті вже давно красується обручка.

Катя Полтавська пояснила, чому вони з Остапчуком так поспішають переїхати в будинок
Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Зараз Володимир і Катерина знаходяться в Іспанії, де шоумен брав участь у робочому благодійному заході, а потім проводив благодійний стендап.

Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку
Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Якщо в Україні зараз неможливо пересуватися літаками, то в Європі з цим немає проблем. В своєму Інстаграм-блозі Полтавська розповіла про нещодавній переліт з зірковим чоловіком:

Це я позавчора так летіла. Вова сидів в іншому ряду. Ми домовлялися, що я попрошу свого сусіда помінятися з ним місцями, але виявилося, що біля мене ніхто не сидить, тому я вирішила, що Вова нехай залишається там

, – написала Катя.

Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку
Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Вочевидь, зіркова пара проводить занадто багато часу разом, що при першій же можливості “відокремитися” дружина Остапчука нею користується. Однак варто зазначити, що Катерина жартує і її почуття гумору – одна з тих якостей, які підкорили серце Володимира. Він розповідав, що Полтавська його зачепила своєю легкістю у ставленні до життя і вмінням посміятись над собою та будь-якою ситуацією.

Популярне

Схожі статті

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!

Довела до сліз світську левицю: що такого розповіла Наталія Могилевська Осадчій та від чого Катя заплакала

Наталія Могилевська демонструє, що інколи один акт доброти може змінити життя тих, кому він адресований. Її приклад показує, що справжня любов та турбота можуть зробити світ кращим.