Остапчук їй уже не милий: Катя Полтавська не захотіла сидіти зі своїм чоловіком на сусідніх місцях в літаку

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук втретє одружений з молодою блогеркою Катериною Полтавською, яка не захотіла сидіти поруч зі своїм чоловіком в літаку.

Після двох розлучень з Оленою Войченко і Христиною Горняк Володимир Остапчук не зав’язав з одруженнями, а навпаки – він знову одружився і на цей раз з набагато молодшою за себе дівчиною. Третьою дружиною телеведучого стала журналістка, блогерка і новоспечена продюсерка Катерина Полтавська, яка молодша на 16 років. Стосунки між ними закрутились миттєво, вони з’їхалися швидше, ніж встигли добре одне одного вивчити.

Для неї Володимир став першим чоловіком у всіх сенсах – раніше у неї не було жодних стосунків ні з ким. У своєму шоу “Мекнув – питайте” Остапчук зізнався, що живе за принципом: з ким сплю – на тому і одружуюсь, тому на безіменному пальці Каті вже давно красується обручка.

Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Зараз Володимир і Катерина знаходяться в Іспанії, де шоумен брав участь у робочому благодійному заході, а потім проводив благодійний стендап.

Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Якщо в Україні зараз неможливо пересуватися літаками, то в Європі з цим немає проблем. В своєму Інстаграм-блозі Полтавська розповіла про нещодавній переліт з зірковим чоловіком:

Це я позавчора так летіла. Вова сидів в іншому ряду. Ми домовлялися, що я попрошу свого сусіда помінятися з ним місцями, але виявилося, що біля мене ніхто не сидить, тому я вирішила, що Вова нехай залишається там

, – написала Катя.

Катя Полтавська розповіла, чому не захотіла сидіти поруч з Остапчуком в літаку

Вочевидь, зіркова пара проводить занадто багато часу разом, що при першій же можливості “відокремитися” дружина Остапчука нею користується. Однак варто зазначити, що Катерина жартує і її почуття гумору – одна з тих якостей, які підкорили серце Володимира. Він розповідав, що Полтавська його зачепила своєю легкістю у ставленні до життя і вмінням посміятись над собою та будь-якою ситуацією.