“Просто порвав на шматки”. Телеведучий Олексій Суханов розповів про свій російський паспорт та плани на життя

Олексій Суханов досить популярний телеведучий в Україні. Його шоу мають високі рейтинги, при тому, що сам шоумен родом із росії

Олексій Суханов працює на українському телебаченні вже багато років. Його засудження в бік росії після 24 лютого 2022 року нікого не здивувало. Адже ведучий ще з 2014 року став на бік українців та доброзичливо відгукувався про людей.

Олексій Суханов розповів про свій російський паспорт

У своїх інтерв’ю Олексій неодноразово говорив про те, що червоним документом з куркою по центру (мається на увазі паспорт громадянина росії) він користуватись більше не буде. Суханов знищив його і відновлювати не збирається.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

“Я його знищив, нікому про це не говорив, вважаю, що і не треба про це говорити. Я тихо позбувся його, чим поклав край усьому, що мене пов’язувало з росією”

У Олексія Суханова на його колишній батьківщині залишалась мама, родичі та багато друзів. Практично з усіма він повністю перестав спілкуватись. Він в чергове підкреслює свою систему цінностей і не збирається іти на перекір власним пріоритетам.

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Потрібно зазначити, що Олексій отримав таке бажане українське громадянство ще декілька років тому. Він один із небагатьох зірок, які самостійно пішли до лав ТрО в Києві. Олексій Суханов допомагав на чергуванні, поки була така потреба. На питання, чи готовий він воювати, якщо його призвуть, він відповів:

“Якщо мені доведеться, то я, звісно, піду і буду намагатися стати корисним там, наскільки це можу зробити”

Олексій Суханов
Олексій Суханов

Особисте життя телеведучого знаходиться в секреті. Відомо лише те, що в Олексія є кохана людина. Розкривати ім’я або ж будь-які подробиці їх знайомства чи проживання шоумен не збирається. Всьому свій час. Коли така інформація буде дійсно цікава глядачам чи прихильникам. Сьогодні ж потрібно займатись волонтерством та допомогою іншим, і на цьому зосереджувати свою увагу.

Популярне

Схожі статті

Як зараз виглядає Алла Мазур, яку всі пам’ятають зіркою ТСН з каштановим каре: легенда телебачення змінилася

Усі ми знаємо Аллу Мазур, багато хто запам'ятав її з каштановим каре. Але як зараз виглядає легендарна ведуча ТСН, як і чому змінився її образ. Сьогодні ми розповімо саме про ці зміни її зовнішності.

Можна готувати хоч щодня. Дуже просто, швидко, але як же смачно: пишний пиріг із лохиною в мультиварці

Усім ми любимо випічку, без неї важко уявити затишний вечір. Але ж її можна приготувати дуже просто, достатньо лише мультиварки. Сьогодні ми підготували рецепт пишного та ніжного пирога з лохиною.

Донька Романа Сасанчина спить взута у чоботи: дружина переможця “Голосу” сказала – щоб гарно носились

Відомий український артист Роман Сасанчин разом із дружиною Іванною виховують спільну доньку. Виявилось, що насправді дівчинка спить, взута в чоботи.