Зірка “Кавказької полонянки” Наталія Варлей висловила позицію щодо подій в Україні: “Впевнена в перемозі”

Відома російська акторка, зірка фільму "Кавказька полонянка" Наталія Варлей вперше перервала мовчання щодо подій в Україні і видала свою позицію.

Від початку повномасштабного вторгнення відома російська акторка Наталія Варлей зайняла мовчазну позицію і ніяк не коментувала війну в Україні. Та нещодавно російські пропагандисти напряму запитали у Варлей, як вона відноситься до так званої спеціальної воєнної операції. Акторка дуже завуальовано відповіла, начебто вірить у перемогу добра.

Я впевнена в перемозі добра над злом і розуму – над безумством

, – відповіла Наталія Варлей.

Зірка Кавказької полонянки Наталія Варлей висловила позицію щодо подій в Україні
Зірка Кавказької полонянки Наталія Варлей висловила позицію щодо подій в Україні

Що в розумінні Варлей сторона добра, не зрозуміло. Та знаючи відношення акторки до України, її позиція стає очевидною.

Ще з 2014 року Наталія Варлей активно підтримує російську владу у намаганнях окупувати українські землі. Акторка палко підтримує кремлівську політику і виступала за приєднання українського Криму до росії. У 2015 році Наталії Варлей офіційно був заборонений в’їзд в Україну.

Швидше за все, позиція акторки щодо України не змінилася і у своєму висловлюванні стороною добра вона вважає саме росію.

Варто відзначити, що не всі російські зірки шоу-бізнесу обрали сторону країни-агресорки. Так, багато медійних персон виступили проти війни в Україні і виїхали з росії. Серед таких зіркове подружжя Максим Галкін і Алла Пугачова. Вони відкрито засуджують дії російської влади, за що Галкіна навіть визнали у росії іноземним агентом. Галкін і Пугачова ще в лютому 2022 року виїхали з росії в Ізраїль і повертатися назад вже не планують. Про це свідчить те, що подружжя продали свій легендарний замок у селі Грязь і закрили всі бізнеси, які діяли у росії.

Крім того, ще ряд російських зірок виступили проти війни і виїхали з росії. Серед них: співачка Земфіра, Рената Літвінова, актор і телеведучий Дмитро Нагієв, співачка Монеточка, Фейс та інші. Всі вони засудили дії російської влади і вирішили не відмовчуватися, на відміну від більшості їхніх колег.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.