Надія Мейхер вирішила розпочати життя з чистого аркуша: зірка видалила всі пости в Інстаграмі, окрім одного

Надія Мейхер – особа різнобічна. Протягом творчої кар'єри співала, танцювала, писала вірші, малювала, створювала одяг. Схоже, зірка й досі не визначилася з напрямком шляху в житті.

У 41 рік Надія Мейхер вирішила розпочати життя з чистого аркуша і видалила всі пости, які викладала до цього в Інстаграм. Тепер на сторінці зірки в соцмережі, на яку підписано 330 тисяч осіб, можна побачити лише одне відео.

Співачка, вбрана в сукню-халат і з боа на шиї, крокує доріжкою кафе “Де Анатолія”, нічого не пояснюючи підписникам. У відео лунає жвавий східний мотив і в якісь моменти з’являється чорна рамка. Напевно, таким чином Надя вирішила попрощатися з минулим життям й обрати інший шлях у майбутньому.

Фоловери закидали зірку сердечками й компліментами на кшталт “красуня”, “жіночна”, “ефектна”, “елегантна” тощо. Але жоден шанувальник не поцікавився, куди поділися попередні світлини артистки.

Де перебуває Надія Мейхер

З приводу місця перебування колишньої підопічної Костянтина Меладзе точиться чимало розмов. Називаються абсолютно різні локації. З певністю можна сказати хіба що про те, що уродженка Хмельниччини абсолютно точно не в Україні.

Надія Мейхер з чоловіком-росіянином

Географію пересування зірки можна простежити за публікаціями в пресі. Так, лише за кілька останніх місяців Мейхер була помічена в Болгарії, Німеччині, Італії, де давала концерти й робила фотосети.

Та блогер Богдан Беспалов на початку серпня просто зазирнув у обліковий запис знаменитості в Інстаграмі та виявив, що він розташований у росії. Отже, найімовірніше, Надія з чоловіком Михайлом Уржумцевим, з яким мають двох спільних донечок, перебувають таки на території рф. Тепер стає зрозумілим, чому зірка так раптово видалила всі світлини з акаунту в Instagram.

Популярне

Схожі статті

Годую домашніх не простою яєчнею, а в помідорах: таку яскраву запіканку обожнюють і дорослі, й діти

Яєчню на сніданок полюбляють усі. Але якщо придумати неординарну подачу в помідорах, то страва піде з неабиякою насолодою, зарядивши чудовим настроєм на весь робочий день.

Невже зовсім стало скрутно: Олена Шоптенко, перебуваючи за кордоном, оголосила про розпродаж своїх речей

Багато зірок, які перебувають за кордоном, продовжують допомагати Україні, збираючи кошти на своїх концертах. Олена Шоптенко вирішила йти іншим шляхом, знаходячи творчий підхід до підтримки.

Коли дитина просить щось спекти, двічі не думаю – готую це: сирний пиріг з горіхами, родзинками та джемом

Готові відчути аромат сирного пирога, який розтане в роті, залишаючи незабутнє смакове враження? Тоді приєднуйтесь до нашої кулінарної експедиції, де простота — це ключ до справжньої насолоди!