Оля Полякова відреагувала на закиди, що вона занадто розкішно живе у такий складний час: “Просто сором”

Відома українська співачка Оля Полякова відреагувала на критику фоловерів, що вона начебто показує своє розкішне життя на публіку, поки українці переживають складні часи.

Українська співачка Оля Полякова із тих знаменитостей, які намагаються бути якомога ближчими до своїх прихильників. Артистка не приховує своє особисте життя, показує своє реальне життя поза камера у соціальних мережах і навіть відповідає на коментарі фоловерів під її дописами.

Так, нещодавно співачка оприлюднила свою переписку із підписницею. Жінка неодноразово писала Поляковій і присоромлювала її за те, що співачка начебто показує своє розкішне життя в той час, у країні триває війна.

А ви красиво та солодко живете! А навіщо це ставити на показ? Вас бачать мільйони українців, що у підвалах сидять і бояться бомбардування, якого їм бачити це все?

, – написала підписниця Поляковій.

Співачка вирішила відповісти цій жінці і навіть переглянула її профіль. Так, Полякова побачила, що підписниця, яка так її критикує, наразі перебуває за кордоном. Це співачку найбільше обурило.

Я живу в Києві! І я та мої діти періодично сплять у підвалі! А от ви сидите за кордоном і пишете мені х**ню! Просто сором…

, – відповіла Полякова.

Оля Полякова відреагувала на закиди, що вона занадто розкішно живе у такий складний час
Оля Полякова відреагувала на закиди, що вона занадто розкішно живе у такий складний час

Співачка оприлюднила переписку, щоб “прославити” жінку, яка сидить за кордоном і пише їй різні неприємності.

Сидить от така Люда за кордоном і стидає мене

, – додала Полякова.

Нагадаємо, після початку повномасштабної війни в Україні Оля Полякова з дітьми виїхала до Франції та вже через декілька місяців повернулася в Україну. Зараз діти артистки навчаються і живуть у Лондоні та всі канікули, в тому числі і 3 місяці літніх канікул, діти провели вдома на Київщині.

Маша Єфросиніна розповіла про ставлення до чоловіка своєї подруги Олі Полякової
Як виглядають чоловік та діти Олі Полякової

Та все ж співачка настільки хвилюється за безпеку своїх дітей, що відправила у Лондон навчатися не лише свою 18-річну доньку Машу, а й 11-річну Алісу, яка не хотіла їхати з дому. Співачка зізнається, що молодша донька так і не змогла адаптуватися у новій країні і їй важко дається життя без батьків. Крім того, 11-річна Аліса звинувачує свою зіркову маму, що та віддала її в “інтернат”. Дівчинка дійсно навчається у школі, яка має формат інтернату. Діти там одночасно і навчаються і живуть.

Популярне

Схожі статті

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.

Усього 4 інгредієнти, а така смакота: в ресторані спробувала салат, в який закохалася з першого шматочка

Усі ми любимо салати, адже це смачна страва на всі випадки життя. Сьогодні ми підготували рецепт простого салату, для приготування якого потрібні найдоступніші продукти, а смак сподобається кожному.

Картопляна запіканка на сковороді по-швейцарськи: рецепт, як у найкращих ресторанах, але на домашній кухні

Картопляна запіканка - це дуже простий, але при цьому смачний і ситний варіант обіду або вечері нашвидкуруч. Саме такий рецепт запіканки на сковорідці ми сьогодні й підготували. Сподобається кожному.