Досі живуть з батьками: Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко, Настя Каменських, Леся Нікітюк та інші “дорослі” діти

"Квартирне" питання для артистів шоу-бізнесу не стоїть, але серед зірок все одно є ті, хто незважаючи на популярність і високі гонорари продовжує жити з батьками.

Може здатися дивним, але в українському шоу-бізнесі є знаменитості, які не поспішають вилітати з-під батьківського крила, навіть ставши відомими і багатими.

Руслана Лижичко

Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками
Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками

Переможниця “Євробачення” Руслана Лижичко на початку 2022 року переїхала в Київ та забрала з собою маму. Жінки дуже близькі, тому співачка чесно зізналась, що не хоче нікуди відпускати маму.

Тоня Матвієнко

Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками
Тоня Матвієнко, Руслана Лижичко та інші знаменитості, які досі живуть з батьками

Співачка Тоня Матвієнко після розлучення з першим чоловіком повернулася в батьківський дім і досі там живе. Разом зі своїм чоловіком Арсеном Мірзояном та молодшою дочкою Ніною зіркова сім’я проживає з Ніною Митрофанівною в її будинку.

В інтерв’ю Тоня розповідала, що декілька років тому вони з чоловіком вклались у нерухомість, однак у новобудову, будівництво якої призупинилось через війну, тому ця мрія жити окремо відклалась на невідомий період. Незважаючи на це, родині комфортно бути усім разом під одним дахом.

Настя Каменських

Настя Каменських з мамою
Настя Каменських з мамою

Після смерті батька Настя Каменських забрала свою маму Лідію Петрівну до себе. Співачка разом із чоловіком Потапом поселилась в котеджному селищі Романків неподалік від Конча-Заспи у Київській області. Спільний будинок пара почала будувати ще до офіційного розголошення своїх стосунків та весілля.

Нещодавно артистка ділилась в Інстаграм-блозі поїздкою до мами в село, тобто вже зараз вони живуть окремо, однак провели разом багато часу.

Леся Нікітюк

Як виглядає мама Лесі Нікітюк
Як виглядає мама Лесі Нікітюк

Телеведуча Леся Нікітюк давно має власну квартиру в Києві, однак весь вільний від зйомок час вона проводить на малій батьківщині в Хмельниччині, у батьківському будинку. Зірка часто показує фанатам улюблених маму і тата, які завжди раді бачити доньку біля себе. Їм вона також через насичений робочий графік залишає свого пса Рафіка, коли вимушена повертатись в Київ.

Популярне

Схожі статті

54 річна українська Мадонна Ірина Білик не припиняє епатувати публіку: про цікаві факти з життя поп-діви

Чому українську співачку Ірину Білик часто називають українською Мадонною? Мабуть, через те, що вона неймовірно талановита, часто змінює свій імідж, та має величезний вплив на шоу-бізнес.

Запікаю картоплю у маслі, роблю легкий салат і — шикарна вечеря на столі: картопля по-французьки у духовці

Запрошуємо вас відкрити нові смакові горизонти з нашим сьогоднішнім меню вечері, яке складається з найпростіших, доступних, але неперевершених страв.

“Головне, я цього хочу”: дружина Віктора Павліка Репяхова хоче народити доньку, але співак не мотивований

В сімейних планах Віктора Павліка та Каті Репяхової народження доньки могло б виглядати як завершення ідеальної картини. Але, на жаль, не завжди всі мрії легко здійснюються.