Чим чоловік Камалії Мохаммад Захур не догодив Тіні Кароль: не помітити це було неможливо (Відео)

Тіна Кароль робить кар'єру, акцентуючи увагу шанувальників на її творчості, а не на гучних скандалах, як деякі інші зірки. Між тим не обійшлося без конфліктів і в бездоганній репутації улюблениці Алли Пугачової.

Повернімося у 2022 рік і пригадаймо церемонію нагородження українських артистів премією YUNA. Непорозуміння співачки з організаторами музичної премії добряче заплямували репутацію “Юни”, а от сама Тіна Кароль від цього скандалу не втратила жодного шанувальника.

Юлія Саніна та Тіна Кароль зі статуеткою Yuna 2021

У 2021 році премія, якою заправляє чоловік Камалії мільярдер Мохаммад Захур, внесла Тіну Кароль до кількох номінацій. Артистка отримала статуетки за найкращий дует, кращий саундтрек до фільму та за внесок у розвиток музики.

За шоу Atlas Weekend статуетки Тіні не дали

Коли ж було оголошено номінантів YUNA 2022, Кароль з подивом дізналася, що представлена лише в одній номінації – краща виконавиця. Такої низької оцінки підсумків роботи за рік співачка стерпіти не змогла.

Зірка у власному акаунті перерахувала всі свої музичні доробки за рік, відзначивши, що не помітити їх було просто неможливо. І справді, список вийшов разючий:

  1. Кліп “Скандал” набрав на Ютубі 19 мільйонів переглядів.
  2. Шоу Atlas Weekend відвідало 250 тисяч глядачів.
  3. Альбом “Красиво”.
  4. Дуети “Молода кров”.

Хоча б ці важливі досягнення можна було відзначити. Генеральний продюсер творчої премії Павло Шелько пояснив, чому грандіозне Тінине шоу не втрапило до списку YUNA. Виявляється, Atlas Weekend відбувся в рамках фестивалю й на нього не продавали квитків. Тому шоу й не потрапило в номінацію премії.

На думку Тіни, “Красиво” є її найкращим альбомом, а ідею створення дуетів з молодими, але перспективними виконавцями, взагалі можна вважати українським проривом у музиці. На всі ці закиди представники YUNA лише руками розвели, вважаючи, що внесли співачку до номінації, яка об’єднує все зроблене за рік воєдино. Хто в цьому конфлікті має рацію, музичні шанувальники повинні розібратися самі.