Генпродюсер премії YUNA пояснив, чому Тіну Кароль нагородили “при живій Софії Ротару”

Нещодавно відбулася довгоочікувана премія "Юна", яку так довго відкладали через жорсткі карантинні обмеження. З березня її перенесли аж на травень.

Премію провели, нагороди вручили, тільки ось галас навколо подій з нагородженням не вщухає досі. Як з’ясувалося, не всім сподобалося те, що Тіну Кароль нагородили “За особливі досягнення у музиці “. Потім публіка не оцінила її мова, в якій вона нібито між рядків дорікнула, що їй не давали цю нагороду раніше.

Як пише “КП в Україні “, першим українську артистку вищого ешелону розкритикував Олег Боднарчук, який є креативним продюсером фільму про Кароль “Сила любові і голоси “.

Олег Бондарчук зазначив, що реакція Кароль на нагороду не можна назвати нічим іншим, як акт самовихваляння. За його словами, вона повинна була торкатися більш глобальні теми, а не натякати на те, що пора б уже давно дати їй нагороду ЮНА.

Зокрема, генпродюсер премії YUNA Павло Шилько відповів на претензії в інтерв’ю “КП в Україні “.

Тіна Кароль на Євробаченні
Тіна Кароль

“Мова (Тіни, – ред.) Ми не погоджували, Тіна говорила, що відчувала. Я вважаю, що артист має право озвучувати те, що у нього на душі в такий урочистий момент, як вручення нагороди. Можливо, Тіна якраз не хотіла нагадувати глядачам про проблеми, а підкреслила, що вона щаслива бути визнаною “, – відзначає генеральний продюсер премії Юна-2021 Павло Шилько.

Крім того, Олег Бондарчук висловився, що нагорода Тіні Кароль була недоречна “при живій Софії Ротару “. Це пов’язано з тим, що 9 років тому Софію Михайлівну нагородили цим титулом, і його неможливо передати іншій людині.

Софія Ротару
Софія Ротару

Популярне

Схожі статті

Надя Дорофєєва не може стримати сліз, коли пригадує участь у “Шансі”: чим розчулила дівчина Кузьму Скрябіна

У кожного українського артиста є своя історія стосунків із Кузьмою Скрябіним. Не залишилася осторонь і Надя Дорофєєва, пригадавши, як співпрацювала з музикантом у шоу "Шанс".

“Артист ніколи не буде до цього готовий”: Катерина Кухар “прийняла естафету” від Шоптенко і отримала травму

Олена Шоптенко травмувала колінні зв'язки, тоді як Катерина Кухар розповіла про надрив м'язів. Обидві знаменитості поділилися, як почуваються після професійних травм.

Таку вечерю можна подати на свято. Від цього рецепта неможливо відмовитися: картопля з часниковою заправкою

Усі ми любимо смажену картоплю. Це проста, але при цьому смачна і ситна страва. Сьогодні ми підготували рецепт незвичайної та пікантної картоплі з часниковою заправкою, який підійде навіть на свято.