“Часу залишись зовсім мало”: зірка “Жіночого кварталу” Ірина Сопонару розповіла про плани стати матір’ю

36-річна Ірина Сопонару зробила все можливе для того, щоб мати успішну кар'єру та стати відомою жінкою. Наразі в планах комікесси стати мамою

Нещодавно Ірина Сопонару побувала на інтерв’ю в журналіста Слави Дьоміна. Вони торкнулись досить цікавих та відвертих тем, які хвилюють прихильників зірки. Адже в свої 36 років дівчина ще не одружена, при цьому має нареченого, та поки не стала мамою.

Ще декілька місяців тому Ірина навіть не могла говорити про можливе материнство. Адже після 24 лютого ситуація в Україні досить сильно змінилась. Будувати плани на життя стає все важче. Тим більше, що акторка приймає участь в різних благодійних концертах, тому часу на дитину в неї поки не має.

Ірина Сопонару про плани стати мамою

Слава Дьомін запитав дівчину про те, чи вона все ж дотримується своєї думки, що народжувати наразі небезпечно. Ірина, на диво, трішки змінила свою позицію. Адже жінка може спокійно виїхати в іншу країну та народити сина чи доньку там, де безпечно.

Але це вже крайній випадок. Поки що Ірина чекає, коли закінчаться військові дії. В її надіях це має статись досить скоро. А на запитання Дьоміна про те, якщо війна триватиме ще 5 років, дівчина відповіла:

“Боже, ні. Я навіть не хочу про таке думати, розумієш”

Ірина Сопонару
Ірина Сопонару

Акторка має своє бачення на материнство та навіть поставила для себе крайню межу часу.

“Мені б хотілося до 40 років народити, тобто в мене вже дуже мало часу лишилось. Восени вже 37 буде”

Зазначимо, що акторка має досить тривалі стосунки з коханим британцем Рісом. Вони почали зустрічатись в 2021 році. Наразі вони разом проживають в Києві.

Ірина Сопонару з коханим нареченим Рісом
Ірина Сопонару з коханим нареченим Рісом

Молода пара насолоджується один одним та не поспішають одружуватись, хоча сама пропозиція від Ріса все ж була. Сопонару відповіла “так” та отримала в подарунок досить розкішну каблучку.

Популярне

Схожі статті

Страва з ароматом дитинства! Працівниця їдальні поділилася рецептом міні-піци, яку ми всі так обожнювали

Приготувати смачні та ароматні міні-піци, яки всі ми памʼятаємо зі шкільної їдальні, з легкістю можна вдома. Спробуйте цей рецепт та порадуйте своїх близьких приємними спогадами.

Не пиріг, а казка: тісто без дріжджів і яєць, а начинка може бути різною, у мене з яблуками. Така смакота

Кожен любить випічку. Це простий і ситний десерт або основна страва для всієї родини в будь-який час дня. Сьогодні ми підготували рецепт пирога без дріжджів і яєць, начинка може бути будь-якою.

Усього 5 інгредієнтів, а так смачно: побачила в гостях салат “Червоне море” і тепер готую на святковий стіл

Простий в приготуванні, але смачний салат "Червоне море" підкорить серця навіть найвибагливіших гурманів. Солодкі перці ідеально поєднуються з соленими крабовими паличками, створюю неповторний смак.