Катя Осадча відповіла, хто виховує її маленьких дітей, поки вона працює за кордоном: не Горбунов

Українська телеведуча Катя Осадча чесно зізналася, з ким перебувають її малолітні діти, поки вона з Юрієм Горбуновим знаходяться на зйомках нового сезону шоу "Голос країни" у Польщі.

Катя Осадча – не лише відома телеведуча, а й мама трьох дітей. Старшому сину Каті вже 20 років і він являється студентом престижного університету в США. А ось молодші сини телеведучої від другого шлюбу з Юрієм Горбуновим ще зовсім маленькі. Середньому Івану наразі 6 років, а найменшому Даніїлу нещодавно виповнилося 2 роки.

Катя Осадча відповіла, хто виховує її маленьких дітей, поки вона працює за кордоном

Варто відзначити, що 2 свої останні вагітності Осадча провела у роботі. Так, будучи вагітною і Іваном і Данилом Осадча працювала до останнього і виходила в ефір навіть на 9-му місяці вагітності. А після пологів на роботу телеведуча поверталася вже через декілька днів.

Як відомо, зараз у Польщі тривають зйомки популярного вокального шоу “Голос країни”. В цьому році було вирішено проводити зйомки у Варшаві, задля безпеки учасників, суддів та глядачів.

Ведучими шоу вже багато років є зіркове подружжя Юрій Горбунов і Катя Осадча. Зараз вони обоє перебувають у Польщі.

Нещодавно підписники Осадчої поцікавилися у ведучої, з ким зараз перебувають її маленькі діти, поки вони з Горбуновим на зйомках. Телеведуча вирішила відповісти на це питання і зізналася, що діти знаходяться з бабусею.

Катя Осадча відповіла, хто виховує її маленьких дітей, поки вона працює за кордоном
Катя Осадча відповіла, хто виховує її маленьких дітей, поки вона працює за кордоном

Цікаво, що раніше, до початку повномасштабної війни в Україні, Горбунов в одному інтерв’ю розповідав, що з дітьми їм допомагають 2 няні. Є окрема няня для середнього сина і для наймолодшого. Та зараз зовсім інший час і зірки шоу-бізнесу вже не отримують таких гонорарів, як раніше, тож пояси довелось затягнути.

Нагадаємо, 12 сезон “Голосу країни” довелося дознімати вже після початку повномасштабної війни в Україні. Прямі ефіри велися з підземки метро, задля безпеки всіх присутніх.

Було прийнято рішення, що 13 сезон вокального шоу буде знімати у Польщі. “Голос країни” буде виходити не тільки на українському телеканалі “1+1 Україна”, а й на польському телебаченні. Суддями проєкту стали Надя Дорофєєва, Юлія Саніна, Артем Пивоваров і продюсер Іван Клименко.

Перший випуск 13 сезону “Голосу країни” вийде вже в найближчу неділю 3 вересня.

Популярне

Схожі статті

Вся Грузія з’їжджається на мої хачапурі: готуються елементарно, а ефект який викликають. Одні компліменти

Хачапурі – це традиційна грузинська страва, яка вже давно полюбилась українцям. Пропонуємо дізнатись, як приготувати цю смакоту всього за 15 хвилин.

Мій особливий хіт сезону: ця закуска залишила в сторонці червону ікру – рецепт бюджетний і моментальний

Зі звичайного оселедця можна приготувати дуже смачну намазку-паштет, яка за смаком буде нагадувати червону ікру. Така намазка ідеально смакує на бутербродах з білого хліба, чи грінках.

Манікюр і діаманти: екс-дружина Мурата Налчаджиоглу показала його новій пасії, як можна жити без турка

Лілія Реус після розлучення з бізнесменом Муратом Налчаджиоглу продовжує жити розкішним життям. Нещодавно дівчина похизувалася у своєму Інстаграм-блозі каблучками з діамантами.