Щасливе літо Ксенії Мішиної: після розлуки з батьками зірка привезла маму з Криму до Києва через Ізраїль

Ксенія Мішина поділилася з підписниками радісною звісткою: уперше після анексії Криму росіянами її мама відвідала Київ. Цій поїздці передували зустрічі з рідною людиною в Туреччині та Ізраїлі.

На початку літа Ксенія Мішина з сином Платоном відпочивали в Туреччині, де мали змогу побачитися з мамою актриси і бабусею хлопчика, яка приїхала туди з окупованого Севастополя. А днями відвідали Ізраїль, куди мама зірки навідалася вже з чоловіком, то родина отримала шанс об’єднатися в повному складі хоча б ненадовго.

Україна

Для фоловерів Мішиної стала повною несподіванкою новина, що Ксенія не схотіла прощатися з мамою в Ізраїлі й привезла її до Києва, щоб хоч ще трішечки побути разом. Радісна зірка написала в Instagram-stories:

“Зі мною синочок та…. Так! Мамуля з нами”.

Дорогою до столиці всім гуртом навідалися до Львова, прогулявшись чарівним містом. А потім уже приїхали в Київ, де жінка не була жодного разу з початку анексії півострова.

Ізраїль

Батьки Ксенії залишилися жити в Севастополі при росіянах, хоча могли б виїхати якщо не в Україну, то хоча б в Ізраїль. Бабуся Ксенії якраз мешкає в Тель-Авіві. Та чомусь цього не зробили. От і довелося бачитися з донькою й онуком дуже рідко і то на нейтральній території.

У серпні батьки актриси приїхали в Ізраїль, і Ксенія з Платоном теж відбули туди, щоб обійнятися і поговорити досхочу. Мішина зростала в Криму і вважає, що невдовзі зможе повернутися на батьківщину, оскільки це справжнє місце сили.

Туреччина

У червні рідні люди вирішили зустрітися в іншій країні. Для спільного відпочинку обрали турецький курорт Фетхіє. Лише тут Платон, який 2,5 роки не бачив бабусю, зміг обійняти рідну людину.

Коли час сплинув і довелося прощатися в аеропорту, плакали всі, обіймаючись і сподіваючись на нову зустріч, яка, як ми тепер уже знаємо, не забарилася.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч дуже прив’язана до батька: де нині перебуває родич співачки, як виглядає і чим займається

Тато Злати Огнєвіч усе життя пропрацював хірургом. Тож коли почалося повномасштабне вторгнення, не схотів їхати за кордон в евакуацію, а продовжив рятувати життя українських солдатів.

Талановита людина талановита у всьому: народна артистка і мама двох дітей Могилевська пішла в сферу Фреймут

Усім нам відома Наталія Могилевська. Її всі знають як зіркову співачку, але заводна артистка встигає все, і мало хто знає про іншу її діяльність. Сьогодні ми розповімо, який проект вона готує.

Краще смаженої картоплі: коли не знаю, що приготувати, роблю картопляні язички. Улюблена страва на всі роки

Якщо треба зготувати щось дуже дешеве на вечерю, підійдуть картопляні язички. Основними інгредієнтами є борошно й картопля. Тож вийде дуже смачно і при цьому бюджетно.